top of page
  • Sakura

6 нови идеи за хелоуински костюми, взети от к-драми


Макар че по традиция всяка година се разпалва наново темата трябва ли българите да отбелязват Хелоуин, или не, не можем да си затворим очите за комерсиалния му потенциал. Хелоуинските партита са може би най-забавната част от 31 октомври, на които можете да развихрите въображението си и да се преобразите в любимите си герои. А 2022 година също изобилства от популярни корейски драми и запомнящи се тоалети. Нека разгледаме някои от тях:


Money Heist Korea: Joint Economic Area

Има вероятност този костюм на крадците от Money Heist вече да е многократно използван заради оригинала на сериала. Въпреки това не е за изпускане шансът този път да пресъздадете корейската версия, която се отличава с различни маски.


All Of Us Are Dead

Ето една лесна идея: можете да се направите на ученик от гимназия Hyosan. Единственото, което ви е необходимо, е униформа със зелена или розова жилетка. Добавете изкуствена кръв и сте готови за зомби апокалипсиса.


Tomorrow

Черният костюм е класика, но щом замесите и жътвари в концепцията, нещата стават далеч по-интересни. За да се отличите още повече, можете да добавите наметало или да експериментирате с ежедневния екстравагантен стил на Koo Ryeon (за чийто стил можете да откриете повече тук).


The Sound of Magic

Магьосническото облекло може и да звучи клиширано, но не и когато става въпрос за Ji Chang-Wook. Освен това е практично - лесно е просто да използвате гореспоменатия черен костюм за жътварите и да си вземете и цилиндър.


Cheer Up

Cheer Up е една от най-нашумелите драми в момента и ако поне веднъж сте попадали на нея в социалните мрежи, вероятно в полезрението ви са попаднали разкошните униформи на мажоретния състав. Те имат толкова детайли, че няма как да останат незабелязани.


Twenty-Five Twenty-One

Y2K стилът така или иначе е модерен в момента, затова можете да намерите такива дрехи буквално на всеки ъгъл. Twenty-Five Twenty-One беше една от драмите на годината, която разби сърцето ни, но пък остави дълбок отпечатък с историите на героите. Сега обаче имате шанс и вие да разбиете сърцето на някого и да го впечатлите, като съчетаете ретро модата от сериала с голяма доза самоувереност.


Comments


bottom of page