top of page
  • Sakura

Жътвар със стил: Goo Ryun от “Tomorrow”

Актуализирано: 18.07.2022 г.


Освен че корейската драма “Tomorrow” е пълна с поучителни истории за живота, не по-малко внимание е отделено и на стила на героите. Външният вид на Goo Ryun, жътвар с мрачно минало, е сред най-запомнящите се. Самата актриса Kim Hee Sun споделя, че е трябвало внимателно да помисли как да изобрази Goo Ryun и в крайна сметка резултатът е розова коса, розови сенки и дръзки тоалети – неща, нови и за нея. Ето и любимите ни нейни визии:


Бунтар в офиса

Въпреки че работата на Goo Ryun не е като всяка друга, организацията на жътварите е като в обикновена компания. Тъй като е начело на екипа, който се справя със самоубийства, трябва да вдъхва надеждност. Със саката си, палтата, панталоните и блузите си тя изглежда като истински лидер, но не от скучния тип – за това сочат суитшъртите под блейзърите (които варират от такива с интересни кройки и неонови цветове до такива с класически цветове и необичаен акцент) и шикозните палта като бродираното на Valentino или черното с верига.Младежки дух

Goo Ryun може и да е живяла по времето на династия Чосон, но все още стилът ѝ е младежки. Ако не вярвате, само погледнете как носи шапка бийни, скъсани дънки, бомбър и дънкови якета с увереност, на която всеки в 20-те си, а и не само, би завидял.

Смели принтове

Когато използваш един принт в тоалета си и не изглеждаш нелепо, това вече е смело. За два и повече наведнъж обаче, трябва да си дори повече от дързък, точно каквато е и Goo Ryun. Тя не се страхува да експериментира и изключително много ни допадат съчетанията като това в 8 епизод (спортно яке в два цвята и мини пола с щампа панделки) и в последния (черно-бял пуловер и абстрактна пола), които макар и с различни принтове, се допълват заради придържането към два основни цвята.

Удобството е всичко

Като жътвар с отговорна мисия, Goo Ryun постоянно е в движение и напът към следващия случай, затова поставя комфорта на първо място. В сериала често я виждаме с меки пуловери, набиващи се на очи със свежите си цветове, а особено ни харесва червената жилетка с копчета в трети епизод.

Запазена марка – рокерски стил

Едно от най-важните неща, за които се сещаме, що се отнася до облеклото ѝ, са кожените якета, които идеално пасват на характера ѝ. Както те никога не излизат от мода, така и ние не се уморяваме да я гледаме как се разправя с лоши хора в сериала, но едновременно с това успява да симпатизира на хората, които искат да отнемат живота си поради различни причини.


Comments


bottom of page