top of page
  • Team BKNews

Компанията на OMEGA X с извинение; съобщава, че изпълнителният директор е напуснал


На 7 ноември SPIRE Entertainment отговориха на общото изявление на OMEGA X и на нарастващия скандал с извинение и съобщение, че изпълнителният директор на компанията се е оттеглил:

Първо, дълбоко се извиняваме на всички членове на OMEGA X, семействата им, феновете и на всички, чиито чувства са били наранени от нещастното събитие, което стана наскоро.
SPIRE Entertainment поема пълната отговорност и съобщава, че изпълнителният директор, отговорен за този въпрос, се оттегли. Също така бихме искали да се извиним за това, че не отговорихме добре и разочаровахме много фенове с неадекватна реакция на ситуацията.
Ще вземем предвид всичките ви съвети и коментари, за да дадем най-доброто от себе си да предотвратим такива неща да станат отново, и ще се фокусираме върху осигуряването на по-добра среда за членовете, за да могат да се съсредоточат само върху дейностите си на изпълнители. Молим, продължете да подкрепяте OMEGA X и ние обещаваме да дадем най-доброто от себе си да се върнем с по-добри новини.
Благодарим.

Източник: Soompi

bottom of page