top of page
  • Team BKNews

Компанията на OMEGA X отговаря на твърденията, че директорът е проявил агресия спрямо членовете


На 23 октомври един от феновете на OMEGA X използва Туитър, за да сподели нещо, на което предполагаемо е станал свидетел в Лос Анджелис, докато е бил на концерта на групата. Фенът твърди, че е чакал доставка на храна навън, когато видял изпълнителният директор на компанията да удря членовете на OMEGA X.


Фенът пише:

Ръцете ми трепереха толкова много, не знаех какво да правя. Членовете бяха удряни пред мен, но аз не можех да сторя нищо.

Фенът също публикува аудио запис на крещенето и предполагаемото удряне на членовете от човека, за когото се твърди, че е изпълнителният директор. Жената в записа казва: "Какво сте направили за мен? Когато преминавах през трудности, грижили ли сте се за мен?" Когато мъжки глас се включва, казвайки нещо, жената крещи: "Хей, кой си мислиш, че си?!" Мъжкият глас отговаря: "Но той е напът да припадне", на което жената ядосано отговаря: "Аз вече съм припадала преди!" След това се чува как нещо или някой пада шумно, на което хората реагират със стреснато мърморене, преди жената да каже: "Стани".


След това друг човек пита жената: "Какво правиш?" и може да се чуе глас, който шепне относно камера. Притеснителният запис свършва със звуци на плач, докато жената продължава да говори.

По-рано този месец друг човек започна да твърди в Туитър, че майка ѝ е станала свидетел на това как жена продължително и публично крещи на членовете на OMEGA X в Чили. Според поста ѝ майка ѝ за пръв път е видяла как жената крещи на двама от членовете в хотела, след това отново пред всички на летището, където се опитала да накара жената да спре:

Здравейте, не съм фен на OMEGA X и не ги познавам добре, но бих искала да говоря за нещо, за което майка ми ми каза, че е станало вчера на летището. Не знам дали мога да говоря за това тук, но мисля, че е важно.
Майка ми беше в Чили за празниците (от Аржентина сме) и трябваше да се върне в понеделник, но полетът беше отменен, така че трябваше да остане в хотела, в който и OMEGA X бяха отседнали.
Докато е закусвала, е видяла две момчета (членове на OMEGA X), на които е крещяла жена (за която тя смята, че е мениджърката им или подобно). Помислила си е, че може би са знаменитости, защото лицата им били закрити с шапки и маски.
После разбрала, че са от к-поп група, наречена OMEGA X. След като ги видяла отново на летището, докато чакала полета си, същата жена започнала да им вика пред всички. След това жената си тръгнала и нищо друго не станало, но тя ми каза, че членовете ѝ се поклонили от благодарност.
Когато чух за това, бях много втрещена и майка ми ми каза, че се е почувствала зле за тях, защото изглеждали много уважителни и мили.
Наистина не мога да повярвам как компанията не прави нищо за това и също така прочетох информацията за ситуацията с турнето им.
Всъщност майка ми ми каза да подам оплакване към компанията, защото не могат да се държат така с тях. Не съм запозната с групата, така че не знам какво точно да направя, но исках да уведомя феновете за това.
Моля, помогнете да разпространим това, за да спрем тези ситуации да се повтарят.

След аудио записа относно директора, публикуван на 23 октомври, компанията на групата SPIRE Entertainment отговори, че ще направи изявление, след като провери фактите.


По-късно компанията написа:

Първо, бихме искали искрено да се извиним, че предизвикахме тревога със скорошните новини. Към 22 октомври OMEGA X завършиха първото си световно турне "CONNECT: Don’t give up" в Лос Анджелис. След едномесечното турне, което започна в Гуадалахара, Мексико, на 16 септември и завърши в Лос Анджелис, САЩ, на 22 октомври, имахме вечеря на екипа по този повод. Разговорът, който се разпространи онлайн чрез социалната мрежа, беше записан на тази вечеря.
По това време, като се има предвид, че бяха завършили всички части на турнето си, членовете на OMEGA X и Spire Entertainment обсъждаха усилената работа, която беше вложена в турнето, както и бъдещето. По време на дискусията също говорихме за определени моменти, които предизвикаха разочарование. И така разговорът се разгорещи и се повиши тон.
Молим, имайте предвид, че продължихме да комуникираме след вечерята и оттогава Spire Entertainment и членовете разрешиха трудните си чувства. Решихме да продължим напред заедно, докато едновременно бъдем по-толерантни един към друг. През изминалия месец на турнето се срещнахме с феновете, които ни обичат и подкрепят по целия свят, и това беше изключително смислено време и за OMEGA X, и за екипа в Spire Entertainment. И въпреки че направихме всичко по силите си да спазим обещанията си към феновете, се извиняваме, че предизвикахме тревога накрая.
Spire Entertainment отново искаме да благодарим на феновете, че подкрепят OMEGA X. Както името на групата предполага, тя ще продължи да споделя и създава ценни моменти от началото до края. И ние, като мениджмънта, обещаваме да защитаваме и OMEGA X, и феновете.
Отново отправяме искрените си извинения за ситуацията.

Източник: Soompi, Koreaboo


Comments


bottom of page