top of page
  • Team BKNews

SBS със запис на тормоза над OMEGA X


В най-новия си ексклузивен материал SBS News разкриха видео, направено в нощта, когато изпълнителният директор на Spire Entertainment Kang Seong Hee вербално и физически е тормозил OMEGA X, особено Jaehan сред членовете, в Лос Анджелис.


Видеото показва как членовете стоят на паркинга пред ресторант в Лос Анджелис. Kang, директорът, може да бъде чута как им крещи.

Kang: Давайте, кажете си! Kang: Наистина ли си мислите, че заслужавате да бъдете обичани от тези хора, коп*лета такива? Kang: Дори не знаете какво означава да бъдеш обичан. Всичките сте манипулативни. Kang: Какво, суперзвезди ли сте сега? Kang: Не е като да сте стигнали дотук сами.

След това видеото показва члена Jaehan, който седи, очевидно изтощен от напрежението. Съобщава се, че тогава Jaehan започва да проявява симптоми на паник атака. Това обаче не спира Kang:

Kang: Умираш от изтощение, а? Kim Jaehan! Kang: (с подигравка) Горкият г-н Kim. Просто престани да бъдеш идол, наистина. Болен си постоянно.

Другите членове на групата могат да бъдат чути да защитават Jaehan и да молят Kang да спре с поведението си, но както може да се види във видеото, врявата на Kang продължава:

Kang: Няма ли да станеш? Стани. СТАНИ! OMEGA X: Г-жо, моля Ви. Спрете. Kang: Знаете ли дори колко пъти съм припадала? OMEGA X: Той не се чувства добре сега. Kang: И аз не съм добре. Всъщност умирам от болка сега!

Когато членовете се опитват да помогнат на Jaehan да се изправи на краката си, Kang показва враждебност към цялата група.

Kang: Ало? Когато аз припаднах, никой от вас не се грижеше за мен така. Направихте ли го? Kang: Някой от вас знае ли колко пъти съм припадала? Kang: Стани. Стани сега, Kim Jaehan!

Скоро Jaehan се опитва да стане. Когато другите го питат добре ли е, Kang се присмива и обвинява Jaehan, че „се преструва“. Дори когато Jaehan се препъва, опитвайки се да влезе в превозното средство, Kang настоява, че се прави на болен нарочно.

OMEGA X: Моля ви, г-жо. Спрете. Kang: Да спра? Искате да спра? OMEGA X: (Към Jaehan) Добре ли си? Kang: Правиш се. (Jaehan отива към превозното средство.) Kang: Хей! Изправи се! Не се заблуждавайте, очевидно се прави на болен!
Като изглежда, че тя няма да спре, глас зад камерата предлага или да помолят шофьора да заключи вратата, или да се върнат в хотела. OMEGA X: Да помолим ли да заключи вратите [на колата]? OMEGA X: Или да се върнем? Но е на цели 12 пресечки.

Дори когато членовете на OMEGA X пристигат в хотела си в Лос Анджелис, Kang не спира и започва да крещи в лобито:

Kang: Някой от вас правил ли е това за мен? Когато ми беше трудно, грижили ли сте за мен по този начин? Kang: Кои си мислите, че сте? А? ЗА КОИ СЕ МИСЛИТЕ? OMEGA X: Ще загуби съзнание. Kang: Е, с мен вече е ставало.

Тогава, докато Jaehan се опитва да вземе асансьора към стаята си, Kang го сграбчва в пристъп на ярост, като той се спъва. Другите бързат да му помогнат, докато Kang остава безразлична.

Kang: Стани! OMEGA X: Какво си мислите, че правите?!

Видеото свършва с това как Jaehan избухва в сълзи.


SBS News също разкриха допълнителен запис от ексклузивен телефонен разговор с Kang след обвиненията, изявлението и развитието с отмяната на полета. В записа Kang отрича да е тормозила Jaehan или други членове.

Kang: О, не. Изобщо. Кой е повишавал тон? Kang: Просто пред асансьора на хотела Jaehan продължаваше да пада. И на мен ми се искаше да припадна там също. Kang: Просто бях разочарована от начина, по който се държеше. Това е всичко. Kang: Попитах членовете дали някога са мислели да се грижат така за мен.

Относно първоначалния туит, който призова към внимание към ситуацията, Kang твърди, че е дошъл от "анти" на мениджмънта.

Вижте човека, публикувал записа. Ще видите, че винаги е бил срещу мениджмънта. (Цензурирано име) е този, който ретуитна. Знам, че (цензурирано име) е фен на Hwichan.
Но ще видите, когато погледнете коментарите в живите излъчвания на членовете. Мениджмънтът винаги е хвален, че се грижи добре за членовете. Всички говорят колко сме мили! Ето каква е работата. Обикновено говоря официално на членовете. Дори мога да ви покажа всички съобщения в KakaoTalk, които съм си разменяла с тях. - изпълнителен директор Kang Seong Hee

Независимо от заснетото, Kang продължава да отрича какъвто и да е тормоз.

Само ги попитах дали някога са се грижили за мен, когато не съм се чувствала добре или когато съм припадала. И на мен ми беше трудно. Аз да тормозя членовете? Няма начин.

Ето въпросното видео:

Източник: KoreabooComentários


bottom of page