top of page
  • Team BKNews

OMEGA X проговарят за тормоза на изпълнителния им директор


OMEGA X — група проект, състояща се изцяло идоли, които вече са дебютирали в други групи (повечето от които са се разпаднали) - разкриха причината, поради която им е отнело толкова време да проговорят. Ето какво още споделят в изявлението си:

Здравейте.
Създадохме това малко място за комуникация, защото искахме да благодарим на феновете, които ни обичат, и на хората, които ни подкрепят, също така искахме лично да ви информираме за сегашната ситуация със собствените си усти, тъй като сме страните, замесени в този инцидент.
Под натиска на SPIRE Entertainment - ние, членовете на OMEGA X - по-рано подписахме споразумение, че "ако публикуваме постове в социалната мрежа, без да се консултираме с компанията, ще трябва да поемем гражданска и наказателна отговорност". Следователно молим за разбирането ви относно факта, че въпреки че искахме да възстановим общуването с феновете ни колкото е възможно по-бързо, трябваше да внимаваме, докато сме наясно с позицията ни относно Spire Entertainment.
Въпреки че имахме щастливи моменти, след като започнахме груповите си дейности заедно, трябваше да търпим и болезнени такива. Също така, когато страданието ни наскоро стана известно на света, бяхме притеснени, че всичко, което сме постигнали досега, ще се изпари и изчезне като дим. Но решихме да оставим страховете си и заедно да съберем кураж.
Групата ни беше втора възможност за нашите единадесет членове, които се събраха заедно, след като се издигнахме от трудни времена на отчаяние и отказ да се откажем от мечтите си.
Единственото нещо, което ни даваше сила, за да не се откажем от мечтите си и за да поемем ново предизвикателство, бяха феновете, които ни чакат, вярват в нас и ни подкрепят.
Благодарение на феновете ни успяхме да изтърпим изминалите две години. Имаше дни, в които бяхме подложени на толкова неоправдано отношение от нашата агенция, че ни се искаше да заплачем, но единственият източник на сила, който ни помагаше да търпим, беше мисълта за подкрепата от феновете ни и четенето на техните подкрепящи съобщения пак и пак, докато се опитвахме да заспим.
Точно както досега, планираме да продължим да преследваме мечтите си докрай. Още веднъж ще се изправим пред феновете ни с добра музика и изпълнения. Единадесетте членове, споделящи едни и същи цели, и феновете ни, които споделят мечтата ни, са най-ценните неща в света за нас и никога повече не искаме да ги губим отново.
Тъй като много хора се притесняваха и ни чакаха, се извиняваме за закъснението при даването на ъпдейт. Благодарим ви, че прочетохте искрените ни чувства докрай, докато събирахме кураж да споделим.
Благодарим ви.
Искрено ваши,
OX [OMEGA X]

Групата създаде и нов Инстаграм акаунт, който можете да последвате тук:

Източник: Soompi

bottom of page