top of page
  • Team BKNews

SBS съобщават за проблеми със завръщането на OMEGA X в Корея; компанията отговаря


Според ексклузивен репортаж от SBS News членовете на OMEGA X не са могли да се завърнат в Корея след края на турнето си, което завърши в Лос Анджелис.


Съобщава се, че OMEGA X първоначално запазили полет до Корея на 23 октомври с тръгване от LAX. След разпространилите се обвинения, че членовете са тормозени от жената изпълнителен директор на Spire Entertainment, SBS News потвърдиха, че билетите са били отменени рано сутринта в деня на полета.


SBS News също потвърдиха, че въпреки че членовете са останали в Лос Анджелис, продуцентският персонал се е качил на полета обратно до Корея. С внезапната промяна на графика феновете на групата изразиха притесненията си относно членовете.


В телефонно обаждане със SBS News изпълнителният директор на Spire Entertainment Kang Seong Hee уточнява, че графикът на полета е бил "обект на промяна през изминалите три дена".


Според твърдението на мениджмънта билетите са отменени, за да се предотврати "сядането на членовете с феновете".

Осъзнахме, че първоначално запазените места могат да доведат до това членовете да се разбъркат с феновете. Така че говорихме за евентуална отмяна на билетите от преди три дена. Не е вярно, че сме оставили членовете нарочно. - Spire Entertainment

В допълнение изп. директор обясни своята страна на ситуацията относно обвиненията, че е тормозила членовете. Kang разкри, че всъщност тя е женският глас в записания разговор:

Това е едностранчиво обвинение, започнато от антифен, който е враждебен спрямо мениджмънта.
Бях изтощена, защото бях будна няколко нощи подред. Дори ми потече кръв от носа, защото бях много уморена, но членовете не искаха да ме накарат да се почувствам по-добре. Така че бях разочарована и се държах така от разочарование.
Обикновено съм изключително учтива спрямо членовете. Дори им говоря официално.

Отново според ексклузивен репортаж на SBS News членовете на OMEGA X, заедно с един мениджър, най-накрая са успели да запазят полет на 24 октомври, за да се завърнат в Корея. Съобщава се, че членовете е трябвало да закупят билетите си със собствени средства и за разходите са помогнали и някои от родителите на членовете, като сумата е около 975 хил. вона, или около 675 долара. Твърди се, че дори след отмяната на полета изпълнителният директор е предизвикал суматоха. SBS съобщават, че е била конфронтирана от охраната на хотела заради суматоха в коридора, тъй като продължавала да чука на вратите на стаите на членовете, където били отседнали. Отбелязват и че със закъснение е станало известно, че местната полиция е била изпратена в хотела два пъти.

Източник: Koreaboo


Comments


bottom of page