top of page
  • Team BKNews

Компанията на FIFTY FIFTY пусна аудиозапис на предполагаема външна намеса


На 3 юли компанията на FIFTY FIFTY ATTRAKT пусна аудиозапис на разговор между изпълнителния директор на ATTRAKT и изпълнителния директор на Warner Music Korea Yoon.


В записа директор Yoon споменава обсъждането с изпълнителния директор Ahn Sung Il от компанията за разработка на творческо съдържание The Givers за "откупуване" (термин, отнасящ се до назначаване, което се случва, когато, въпреки че все още има период от договора, той се прекратява произволно, ако се плати определена сума) на членовете на FIFTY FIFTY.


Ето какво гласи аудиозаписът:

Директорът на Warner Music Korea Yoon: "Има едно нещо, което искам да проверя."
Изпълнителният директор на ATTRAKT Jun Hong Joon: "Да, да."
Директорът на Warner Music Korea Yoon: "По-рано предложих на изпълнителен директор Ahn Sung Il откупуване за 20 млрд. вона."
Директор Jun Hong Joon: "Не съм чувал за това."
Директорът на Warner Music Korea Yoon: "Не си ли чувал?"
Директор Jun Hong Joon: "Да."
Директор Jun Hong Joon: "Какво е откупуване?"
Директорът на Warner Music Korea Yoon: "Имах предвид лейбъла."
Директор Jun Hong Joon: "Какво за лейбъла?"
Директорът на Warner Music Korea Yoon: "Използваме този термин, когато предлагаме да откупим изпълнителите на лейбъла."
Директор Jun Hong Joon: "Не, не."

По-рано ATTRAKT съобщиха, че ще предприемат правни действия срещу Warner Music Korea за това, че предполагаемо са се домогнали до FIFTY FIFTY с намерението да ги убедят да нарушат ексклузивните си договори със сегашната си компания. Warner Music Korea обаче отрекоха твърденията и на 27 юни ATTRAKT пуснаха допълнително изявление, в което съобщиха, че са завели дело срещу Ahn Sung Il - изпълнителния директор на The Givers, както и срещу трима други души. FIFTY FIFTY също съобщиха, че ще заведат дело, за да прекратят екслузивните си договори с ATTRAKT.


Източник: Soompi

bottom of page