top of page
  • Team BKNews

FIFTY FIFTY подават молба за прекратяване на ексклузивните им договори с ATTRAKT


На 28 юни FIFTY FIFTY пуснаха официално изявление чрез кантората BARUN, в което казват, че са подали молба за временно разпореждане, спиращо действието на техните ексклузивни договори, твърдейки, че тяхната агенция ATTRAKT е нарушила условията на договора:

Това е обявление от кантората BARUN - правния представител на Saena, Keena, Aran и Sio от FIFTY FIFTY.
Чрез правния си представител четиримата членове подадоха молба на 19 юни към Централния окръжен съд на Сеул за временно разпореждане, което да прекрати валидността на ексклузивните им договори, и в момента тече процесът. Това е поради факта, че ATTRAKT са нарушили условия в договора и са предприели действия, които са нарушили връзка, основана на доверие.
Членовете не са отговорили, тъй като тече процесът. Правният представител посочи няколко проблема, които са възникнали досега, и изпрати кореспонденция с искане за коригиране, но ATTRAKT дискредитираха членовете чрез непрекъснато медийно отразяване, без да се опитват да обяснят относно исканията, така че пуснахме това изявление.
Въпреки че са млади, четиримата членове се опитаха по възможно най-добрия начин да мислят и да се държат независимо. След ползотворна дискусия с родителите си са повдигнали въпроса с помощта на правен представител. Въпреки това ATTRAKT не слушат гласовете на членовете, като казват, че е било опит на външна сила за привличане на членовете, и произволно разкриват причината за операцията на член, без да се консултират с него, докато не успяват ясно да обяснят нарушението на договора. Членовете бяха силно разочаровани да видят тази ситуация.
Членовете повдигнаха въпроси за различни обстоятелства, при които ATTRAKT не са изпълнили договорните си задължение, като непрозрачно споразумение и едностранен опит за изпълнение на дейностите въпреки лошото здравословно състояние на членовете. Бихме искали да изясним, че това е независимо решение на четиримата членове, без намесата на трета страна.
Членовете са наясно колко важен е този период и са наясно с притеснението на много хора около тях. Когато започнали да тренират отначало, били решени да станат изпълнители с положително влияние. Те, четиримата членове, няма да запазят мълчание относно несправедливостите. Без лъжа и без външен натиск са взели това решение да поемат по дългия път сами.
Поне занапред молим ATTRAKT да не клевети повече членовете.
Членовете просто искат да се върнат при феновете, които ги подкрепят, колкото се може по-скоро. Дори след това обещават да станат по-независими и усърдни изпълнители.
Благодарим.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page