top of page
  • Team BKNews

Warner Music Korea отговарят на обвиненията, отправени от компанията на FIFTY FIFTY


Миналата седмица ATTRAKT съобщиха, че ще предприемат правни действия срещу трета страна, която предполагаемо се е домогнало до FIFTY FIFTY с намерението да ги убеди да нарушат ексклузивните си договори със сегашната си компания. На 26 юни ATTRAKT пуснаха последващо изявление, в което заявяват, че Warner Music Korea са "външната сила", опитала се да накара членовете да нарушат договорите си.


Warner Music Korea отговориха със следното изявление:

Информираме ви за официалната ни позиция относно изявлението на компанията ATTRAKT на начинаещата група FIFTY FIFTY.
Първо, като дистрибуторите на FIFTY FIFTY в чужбина, Warner Music Korea работим с тях от 1 април 2023 г. Откакто подписахме договора, сме дали всичко от себе си, за да направим ослепителните постижения на FIFTY FIFTY и тяхната агенция още по-ярки чрез мобилизиране на способностите и мрежата на Warner Music Group, така че много съжаляваме, че бяха повдигнати такива злощастни подозрения.
Досега от Warner Music Korea сме давали всичко от себе си като глобални дистрибутори, докато сме уважавали мненията на изпълнителите и компанията на изпълнителите, и сме горди, че това е показано чрез различни постижения.
Твърденията на ATTRAKT са безпочвени и съжаляваме, че са ни изпратили удостоверение за съдържанието.
Искрено ви молим да се въздържате от разпространяването на непотвърдени слухове, като и на безпочвени и спекулативни статии в бъдеще.
Благодарим.

Източник: Soompi



bottom of page