top of page
  • Team BKNews

Компанията на FIFTY FIFTY обяснява липсата на промотиране и правната битка срещу трети страни


На 23 юни ATTRAKT пуснаха изявление, в което се изяснява липсата на промотиране от страна на FIFTY FIFTY и правната им битка срещу трети страни:

Първо, бихме искали да изразим безкрайната си благодарност към местните и чуждестранните фенове, които през изминалите няколко месеца щедро подкрепяха изпълнителите на компанията ни.
Наясно сме, че има много фенове, които са притеснени и любопитни за това, защо изпълнителите на компанията ни не промотират, когато трябва да го правят активно. Честно казано, един от членовете показа медицински симптоми, така че обсъдихме с члена и семейството му и след съгласието на двете страни тя започна лечение, назначено от доктор, и се оперира на 2 май. След заключението на доктора, че ще се нуждае от повече от месец и вероятно два месеца за възстановяване, спряхме промотирането на изпълнителите и с преценката, че здравето е най-важно, дадохме почивка и на другите членове.
През този период значително се разраснахме и подобрихме системата си, и сме подготвени напълно да подкрепяме изпълнителите си. Вместо да се съсредоточаваме върху незабавния си интерес, основната ни посока е да преследваме дългосрочното развитие на изпълнителите си.
Но по време на тези старателни подготовки идентифицирахме външни влияния, които са се добрали до изпълнителите на компанията ни и ги примамват да нарушат ексклузивните си договори с нас. Чрез клевети срещу нас и хвалби за себе си тези външния влияния извършват незаконна дейност на склоняване на изпълнителите ни към вземане на грешни решения за игнориране на валидните ексклузивни договори и подписване на договори с тях.
Тъй като тази дейност потъпква чистата любов на феновете, може много да навреди на имиджа и потенциала на тези изпълнители, които дебютираха само преди 7 месеца, и да има сериозно неблагоприятно въздействие върху целия к-поп като цяло.
Въпреки че започнахме като малка компания, имаме мечта, по-смела от на всекиго друг, и въпреки трудните финансови ситуации преодоляхме трудностите и написахме нова история в к-попа. Дори в този момент пишем история и феновете, не само местните, но и по света, ни подкрепят за това. Въпреки че не можем да сдържим гнева си за незаконните действия на тези нечисти външни влияния, които се опитват да изтръгнат невероятното чудо, постигнато от малка и безсилна агенция, ние ще отговорим твърдо и съзнателно, ще се борим докрай без никакъв компромис с тези външни влияния, за да ги подведат под правна отговорност.
Докато дълбоко размишляваме над думите на генерал Yi Sun Shin: "Тези, които са готови да умрат, ще живеят на всяка цена, а тези, които се опитват да спасят живота си, ще умрат на всяка цена", ще се борим с решителност, за да защитим изпълнителите си, които станаха най-ценният талант на Корея, и ще работим още по-усилено за растежа им, за да върнем подкрепата на феновете, които ни дават безкрайната си любов.
Благодарим.

Източник: Soompi


Comentários


bottom of page