top of page
  • Team BKNews

“Snowdrop” ще излъчи следващите 3 епизода в три поредни дни


След скандала за предполагаемото изопачаване на историята, “Snowdrop” на JTBC ще има специален график на излъчване, за да намали притесненията на зрителите.


С надеждата да разрешат недоразуменията, възникнали от началото на драмата, JTBC ще излъчат 3, 4 и 5 епизод на 24, 25 и 26 декември един след друг в 10:30 ч. вечерта.


Ето изявлението им:

Противоречието продължава за “Snowdrop” на JTBC. Поради естеството на драмата, не могат да бъдат пуснати всички истории наведнъж, така че, изглежда, е възникнало недоразумение от първоначалното развитие. В отговор JTBC реши да излъчва специално епизоди предсрочно, за да намали притесненията на зрителите.
Епизоди от 3 до 5 на “Snowdrop” ще се излъчат в рамките на три дена от 24 декември до 26 декември и ще разкрият предисторията на Su Ho (изигран от Jung Hae In) - севернокорейски шпионин, който е изпратен в Южна Корея, и нечестната ситуация с властта, която ще обясни правдоподобността на първоначалната обстановка. В драмата ще се окаже, че Агенцията по планиране на националната сигурност е организацията, която праща шпиони в Южна Корея, и лидерите на Северна и Южна Корея ще се обединят за власт и пари. В допълнение епизодите ще съдържат историите на млади хора, които се озовават в тайните им операции. JTBC уважава различните гледни точки и мнения за съдържанието ни. За да чуем мнения относно съдържанието на JTBC, ще слушаме различни гледни точки, като отворим чата в реално време в сайта и официалната стена за съобщения от зрителите.
Този специален график също беше решен, за да адресира притесненията на зрителите. Ще продължим да изслушваме мненията ви и ще дадем най-доброто от себе си за добро съдържание.

Източник: Soompi

bottom of page