top of page
  • Team BKNews

Компанията на Park Min Young с изявление за статията относно бившия ѝ приятел

По-рано през септември 2022 г. Dispatch съобщиха, че Park Min Young е във връзка с богат бизнесмен, и го обвиниха в няколко неща. Тогава Hook Entertainment пуснаха изявление, в което уточниха, че актрисата се е разделила с приятеля си.


На 15 януари Dispatch съобщиха, че Park Min Young е получила 250 млн. вона кеш, докато се е срещала с бизнесмена. Според написаното, бизнесменът Kang изтеглил 250 млн. вона като заем и ги прехвърлил на Park Min Young под претекста за разходи за живеене.


В отговор Hook Entertainment пуснаха следното изявление:

Искаме да предадем позицията на актрисата Park Min Young относно новината на Dispatch.
През февруари 2023 г. актрисата Park Min Young участва в свидетелски разпит на прокуратурата относно използването на нейната сметка като банкова сметка с име на заем и чрез това беше ясно разкрито, че актрисата Park Min Young не е замесена в никакви незаконни дейности, нито пък е получила неправомерна облага. Споменатите в статията 250 млн. вона са на сметката на Park Min Young, използвана от Kang Jong Hyun, и не са използвани за издръжката на Park Min Young.
Актрисата Park Min Young беше силно неразбрана повече от година заради фалшива информация. Въпреки това Park Min Young прие критиките на много хора и дълбоко съжалява за факта, че не е била достатъчно внимателна. Тя също така вярва, че е работа на актрисата да покаже добра игра чрез добри проекти, така че се съсредоточава повече върху актьорската игра.
Надяваме се, че клеветенето на актрисата Park Min Young чрез повдигане на безпочвени подозрения няма да продължи занапред.

След статиите Park Min Young лично използва Инстаграм, за да коментира:

Писна ми от всичко, но вярвам, че честността ще надделее и сега имам силното чувство, че трябва да защитя моите beans (прякор за феновете ѝ). Не се тревожете.

Източник: Сумпи


bottom of page