top of page
  • Team BKNews

Компанията на Park Min Young разкрива, че се е разделила с приятеля си; изяснява слуховете


На 28 септември Dispatch съобщиха, че актрисата е във връзка с бизнесмена “Kang”. Според Dispatch компанията му Vidente е най-големият акционер на Bithumb Holdings и е тясно свързан с Chorokbaem Media, които придобиха компанията на Park Min Young - Hook Entertainment. Dispatch също засегна няколко обвинения срещу Kang. Според визитките му той е председателят на Vidente, INBIOGEN, Bucket STUDIO и Bithumb LIVE, но името му не е публично обявено във връзка с тези компании. Когато Dispatch се свързали с компаниите, включително Vidente и INBIOGEN, и попитали за него, те отговорили: “Кой е това?“ и само споменали името на сестра му, която е публично известна като изпълнителен директор на тези компании. В допълнение към компаниите на Kang, всичко, което той притежава - дом, коли и голф игрище - не са регистрирани под негово име.


От 2013 до 2014 г. Kang е извършил измами на стойност около 3,5 млрд. вона и е обвинен в измама и фалшифициране на документи. През 2016 г. е получил присъда от 2 години и 6 месеца затвор с 3 години пробация. От 2014 до 2015 г. Kang е помагал на финансова корпорация “A” с придобиване и е получил облигации за частно пласиране на стойност 33,2 млрд. вона и след това в крайна сметка е заел още 9 млрд. вона, като общо получил 42,2 млрд. вона в облигации за частно пласиране. Все още дължал обаче около 12 млрд. вона неплатен дълг на “A”.


Kang напълно се скрил от 2016 до 2020 г. Информаторите “C”, “D” и “E” коментират какво е станало през тези 4 години. “C” казва, че е вярно, че не е изплатил дълга си, докато “D” споделя: “Влизаше и излизаше от Тайланд често от 2016 г. Каза, че работи върху курортен бизнес, но нищо не беше потвърдено“. “E” добавя: “Kang познава гангстери в Seongnam. Направи нещо в Pattaya, но е трудно да кажа повече“.


Допълнително от SBS съобщиха на 29 септември, че по-голямата сестра на Park Min Young е външен директор на INBIOGEN - една от компаниите, изписани на визитките на Kang и за които е отбелязано, че е председател.


В отговор компанията на Park Min Young пусна следното изявление:

Това е изпълнителният директор на Hook Entertainment - Kwon Jin Young. Относно новините за това с кого се среща Park Min Young се извиняваме за отложеното изявление, тъй като отне известно време да потвърдим фактите.
Първо Park Min Young се е разделила с човека, споменат в слуховете.
Също така въобще не е вярно, че актрисата Park Min Young е получавала значителни парични облаги от него.
По-голямата ѝ сестра г-ца Park също така подаде намерението си да се оттегли от позицията си като външен директор на INBIOGEN.
В момента за актрисата Park Min Young главен приоритет е успешно да завърши снимките за излъчващата се драма “Love in Contract”, така че тя ще даде най-доброто от себе си да не причинява вреда на излъчването.
Освен това актрисата ще бъде по-внимателна за действията си, както и тези на семейството си и всички свързани с нея, за да проявява отговорност като актриса и публична личност.
Още веднъж молим за вашето щедро разбиране, за да може актрисата Park Min Young да се съсредоточи изцяло върху остатъка от снимките на своята драма.

Източник: Soompi
bottom of page