top of page
  • Team BKNews

Компанията на Park Min Young с изявление относно призоваването ѝ като свидетел за разследване


Миналата година през септември, докато Park Min Young участваше в най-скорошната си драма “Love in Contract”, Dispatch съобщиха, че актрисата е във връзка с богатия бизнесмен Kang и също го обвиниха в няколко неща. Hook Entertainment пуснаха изявление, за да изяснят слуховете и да разкрият, че актрисата се е разделила с приятеля си.


На 15 февруари Hook Entertainment пуснаха ново изявление, в което обясняват, че Park Min Young е била призована от прокуратурата по-рано на 13 февруари като свидетел на текущото разследване. Съобщено е, че актрисата е отрекла да е замесена в ситуацията:
Ще ви информираме за призоваването на актрисата на компанията ни Park Min Young за разследване и забраната за напускане, както пресата съобщи на 14 февруари, вторник.
Park Min Young прилежно изпълни призовката на прокуратурата за разследване като обикновен свидетел и потвърждаваме, че в момента тя няма забрана да напуска страната.
Извиняваме се за съобщаването на лоши новини в тези тежки времена и се извиняваме, че забавихме отговора си относно това.

Източник: Soompi

Hozzászólások


bottom of page