top of page
  • bknmoni

Бившата приятелка на Kim Seon Ho ще предприеме правни действия срещу заплахите + ново изявление


Бившата приятелка на Kim Seon Ho ще предприеме действия срещу смъртните заплахи и атаки срещу нея, след като самоличността ѝ излезе наяве. На 20 октомври актьорът се извини във връзка с обвиненията, отправени от бившата му приятелка. Ето официалното изявление на адвокатите ѝ:

Ние сме адвокатите Lee Dong Hoon и Jung Da Eun от адвокатската кантора Best Way и ще представляваме бившата приятелка на Kim Seon Ho - "А"
В момента личната информация за "А" се разпространява безразсъдно чрез определени медии, социални мрежи и онлайн общности. Тя е изправена пред безкрайни атаки и дори смъртни заплахи, основани на лъжи за нейната идентичност и личен живот.
В резултат на това "А" страда от тежък психологически стрес, до такава степен, в която е трудно да продължи нормалното си ежедневие.
За да предпазим "А", която не е знаменитост, да претърпи допълнителни щети, уважително ви молим да се въздържате от прекомерни спекулации и клевети, а също така молим [репортерите] да се въздържат от разследване на "А" и от интервюта.
Нашата адвокатска кантора ще направи всичко възможно, за да защити "А". Информираме Ви за нашите планове да предприемем всички възможни правни мерки в отговор на злонамерени статии, публикации или коментари, свързани с "А".

Междувременно бившата приятелка на Kim Seon Ho направи допълнение към изявлението си:

Съжалявам, че неволно нараних много хора с публикацията си.
Преди този човек и аз бяхме истински влюбени, така че се чувствам зле да го видя как се срива в един миг заради това, което написах.
Получих извинение от този човек и мисля, че отчасти това беше недоразумение.
Не искам да се разпространяват неща, които са различни от истината, както и не искам нашата история да бъде преувеличена.
Тежко ми е, защото се чувствам, че причиних огромна вреда на много хора с този инцидент.
Ще премахна този пост скоро.

Източник: Soompi

bottom of page