top of page
  • bknmoni

Компанията на Kim Seon Ho с изявление, след като актьорът беше замесен в слухове


Агенцията на актьора Kim Seon Ho сподели официално изявление относно спекулациите за него. На 18 октомври нетизен качи пост в Nate Pann озаглавен "Разкривам двуличността и безсрамната същност на актьор K." Авторът на поста, който ще наречем А, съобщава, че е бил във връзка с актьора до тяхната раздяла след 4 месеца. Според А актьорът е "боклук без най-малко съвест или чувство за вина". Тя твърди, че когато забременяла с детето на К, той я принудил да направи аборт.

Той ме накара да се разделя със скъпоценното си бебе заради фалшиво обещание за брак и ме принуди да се жертвам, защото е чувствителен, когато работи по проект, и защото е звезда. Преживявам тежка психологическа и физическа травма поради това.
Заради трудното си детство, той има огромна мания към парите. Винаги е обсебен от успеха и приема жертвите на околните за даденост. Мислех, че ще се отнася с мен по различен начин, но дори и след като се разделихме, той просто беше зает да снима реклами и нямаше никакви извинения или угризения.
K ми каза, че ако има дете сега, трябва да плати 900 милиона вона за щети. Но в момента нямал толкова пари. Оказа се, че не е трябвало да плаща за щети, но ме накара с лъжа да направя аборт. Той обеща да се ожени за мен след 2 години. Предложи да заживеем заедно от следващата година.

А в крайна сметка направила аборт и според това, което твърди, К ѝ изпратил само 2 милиона вона (приблизително 1690 щатски долара) за операцията и болничните такси. Тя споделя:

Не съм го заплашвала, не съм се оплаквала или ненавиждала за това. Просто се уплаших, че ще има разрив между нас, тъй като е много чувствителен.

Според А, след като журналистите са разкрили връзката им, той е скъсал с нея с телефонен разговор:

Той ми беше обещал да се ожени за мен и дори ме принуди да направя аборт. Казах му да си спомни каква връзка имахме и го попитах как може да се раздели с мен по телефона по този начин, плачейки. Той се разтревожи, че срещата ни за последен път може да навреди на имиджа и славата му, ако някой папарак ни види. Смених много къщи, без никой да знае, въпреки че трябваше да плащам разходи за недвижими имоти и неустойка за нарушение на договора, смених регистрационния си номер. Надявам се поне да съжалява, че безотговорно изхвърли мен и кучето си.

A обясни, че не е качила снимки и доказателства за твърденията си поради правни притеснения, но смята да го направи. След като постът доби популярност, хората започнаха да спекулират, че въпросният актьор може да е Kim Seon Ho. На следващия ден от агенцията му споделиха кратко изявление.

Здравейте.
Това е агенцията на Kim Seon Ho - Salt Entertainment.
Искрено се извиняваме, че не успяхме да дадем по-бърз отговор от наша страна.
В момента проверяваме фактическите основания на анонимния пост.
Тъй като фактите все още не са проверени, искрено ви молим да изчакате малко повече.
Извиняваме се, че ви тревожим с неприятен проблем.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page