top of page
  • Team BKNews

Kim Seon Ho с извинение за скандала, свързан с бившата му приятелка


На 18 октомври жена публикува анонимен пост в онлайн общност, за да обвини актьора, с когото се е срещала, в принуждаване да направи аборт и фалшиво обещание за брак. В поста не се споменава името на актьора, но се спекулираше, че става въпрос за Kim Seon Ho. На следващия ден компанията му заяви, че проверява фактите, и на 20 октомври Kim Seon Ho сподели извинение чрез компанията си:

Kim Seon Ho е. Искрено се извинявам за закъснялото изявление. Изпитах страх, сякаш за първи път, след като прочетох статията, пусната преди време, в която се споменава името ми, и затова пиша това сега.
Виждах се с нея с добри емоции. В процеса я нараних заради небрежността си и необмислени действия.
Исках да се срещна с нея и да ѝ се извиня лично, но сега не мога както трябва да предам извинението и чакам да дойде моментът. Засега бих искал искрено да ѝ се извиня чрез това изявление.
Също така се извинявам, че разочаровах всички, които ми вярваха и ме подкрепяха докрай. Благодарение на тези, които ме подкрепяха, успях да стана актьорът Kim Seon Ho, но забравих това. Извинявам се на актьорите, с които играя, и на персонала, който работеше с мен, че причиних проблем заради недостатъците ми. Бих искал искрено да се извиня на всеки, който е бил наранен.
Наясно съм, че това бръщолевене няма напълно да достигне сърцата ви, но все още се опитвам да изразя искрените си мисли. Много съжалявам.

Salt Entertainment също споделиха отделно извинение:

Извиняваме се, че причинихме тревога на много с личните проблеми на актьора Kim Seon Ho. Бихме искали да се извиним на всички, които са били разочаровани и обезпокоени от този проблем. Още веднъж - извиняваме се, че ви притеснихме с неприятен въпрос.

Междувременно от шоуто “2 Days & 1 Night Season 4” обявиха:

Решихме Kim Seon Ho, който наскоро беше замесен в скандал, да се оттегли.
Ще дадем най-доброто от себе си да го изрежем от вече заснетите кадри, за да намалим дискомфорта, усетен от зрителите.
Екипът на “2 Days & 1 Night” ще продължи да работи упорито, за да създаде добро шоу. Благодарим.

ЪПДЕЙТ:

Стана ясно, че актьорът няма да се появи във филмите, в които трябва по график.

На 20 октомври източник от продуцентската компания на “2 O’Clock Date” разкри пред MyDaily:

Решихме да заменим главния актьор в “2 O’Clock Date”.

Продуцентската компания на “Dog Days” - JK Film също разкри:

Малко е обременяващо да продължаваме /с Kim Seon Ho/, защото става въпрос за роля, свързана с романтична двойка. Говорихме с компанията, решихме да го заменим и предприемаме необходимите стъпки.

Само “Sad Tropics”, филм, който трябва да започне да се снима през ноември, не е стигнал до решение. Източник от филма заяви:

Засега още нищо не е решено относно актьора Kim Seon Ho. Обсъждаме въпроса.

Източник: Soompi


Comments


bottom of page