top of page
  • Team BKNews

J-Hope от BTS направи дарение към родния си град


J-Hope е взел участие в кампанията Hometown Love Donation, като е направил дарение към район Bukgu в Gwangju. Градът сподели:

J-Hope, който в момента е в Щатите, изрази намерението си да дари 5 млн. вона чрез баща си. Веднага щом J-Hope се върне в Корея, ще изпрати дарението си чрез интернет в родния си Bukgu.

J-Hope е роден в район Bukgu, където е посещавал начално, прогимназиално и гимназиално училище, което прави дарението му още по-ценно.


За проекта Hometown Love Donation хора, които правят дарение към родния си град или други общини, но не живеят в момента там, могат да дарят само до 5 млн. вона годишно с ползи като приспадане на данъка и подаръци в замяна. Има 30 различни варианта за подаръци, от които J-Hope може да избира: селскостопански продукти, домати, екологични препарати.


Moon In, офис мениджър на Bukgu, сподели:

Ще се подготвим внимателно, за да може проектът, който е 3 в 1, допринасящ за съживяването на местната икономика, да се използва за развитието на Bukgu, да отговори на намаляването на местното население и да подсигури местни финансови ресурси. Очаквам намерението на J-Hope да дари също да има голямо влияние върху уреждането на системата.

Вечерта на 2 януари J-Hope се върна в Корея след изпълнението си в САЩ.


Източник: Soompi

bottom of page