top of page
  • bknmoni

J-hope от BTS ще има изпълнение на Lollapalooza


J-hope, член на BTS, ще изпълнява на Lollapalooza, известен музикален фестивал, който ще се проведе в Чикаго следващия месец. Организаторите на фестивала са поставили името на J-hope на плаката, който се разпространява в уебсайта им и в социалните мрежи. Четиридневният фестивал ще бъде от 28 до 31 юли. К-поп сензацията ще вземе участие в последния ден. Останалите изпълнители, които ще бъдат последния ден, са Green Day, Jane's Addiction и The Kid Laroi, а Metallica и Dua Lipa ще имат изпълнения другите дни.

"Развълнувани сме да обявим, че J-hope от BTS ще оглави Lolla 2022 в неделя, 31 юли! Изпълнението му ще влезе в историята, затвърждавайки го като първия южнокорейски изпълнител на основна сцена на голям музикален фестивал в САЩ." - това съобщи организаторът на фестивала в официалния акаунт в Twitter.

За първи път единичен член ще изпълнява солово, не заедно с групата, на музикален фестивал. Преди J-hope обаче Tomorrow X Together (TXT) също ще участват, но на 30 юли.

Ето какво каза в изявление Пери Фарел, основателят на Lollapalooza:

"Щастливи сме да приведстваме J-hope и Tomorrow X Together в семейството на Lollapalooza…Това са суперзвезди от глобалния феномен, наречен к-поп, и ние сме развълнувани да ги приветстваме на тазгодишния фестивал."

Източник: The Korea Times

bottom of page