top of page
  • albenacacheva

J-Hope от BTS е диагностициран с COVID-19


J-Hope от к-поп сензацията BTS е шестият член на групата, който е дал положителна проба за COVID-19, съобщи агенцията му в четвъртък - 24.03.2022.


Изпълнителят, чието истинско име е Jung Ho-seok, е посетил болница, за да си направи тест за коронавирус в сряда, след като е почувствал болки в гърлото. Тестът е дал положителен резултат, съобщи агенцията на групата Big Hit Music в сайта Weverse.


Според агенцията певецът е преминал двата кръга на ваксинация и е получил бустерна доза.

"J-Hope се е изолирал и се лекува вкъщи и няма други симптоми освен възпалено гърло" - се казва в съобщението, като се добавя, че той ще се присъедини към дейностите на групата, планирани за следващия месец, след като завърши лечението вкъщи.

Той е шестият член на групата, който дава положителен резултат за COVID-19. След Suga през декември, RM, Jin, Jimin и V бяха заразени с вируса, но след това се възстановиха бързо. Jungkook е единственият член на BTS, който все още не е имал положителен тест.


Групата скоро ще замине за Лас Вегас, където ще проведе четири концерта на живо.

В американския град групата ще присъства на 64-ите награди "Грами" на 3 април и ще проведе концерти на стадион " Allegiant" на 8 и 9 април, и 15 и 16 април.


Източник: The Korea Times

Comments


bottom of page