top of page
  • Team BKNews

Han So Hee с нова публикация; извинява се за нея

На 29 март Han So Hee пусна дълъг пост в Инстаграм, в който обясни връзката си с Ryu Jun Yeol и който съдъжаше думи, изглежда, насочени към Hyeri.


В поста си Han So Hee още веднъж подчерта, че се е запознала с Ryu Jun Yeol за първи път на изложба през ноември 2023 г.:

Това беше точно първият път, в който се запознахме. Ще игнорирам нелепите коментари, които твърдят, че сме били приятели преди това. Никога не съм го срещала публично или лично, нито съм се свързвала с него, нито пък сме имали общи познати.

Han So Hee също подчерта в поста си, че не са преминали към нова връзка, преди стара такава да бъде прекратена:

Вярно е, че [Ryu Jun Yeol и Hyeri] се разделиха миналата година. Вярно е, че са се сбогували и са си пожелали щастие и добро здраве.

След като посочи, че се е извинила на Hyeri, Han So Hee добави:

Това, което не разбирам, е, че искам да я попитам какво беше толкова забавно относно факта, че бившият ѝ приятел си е намерил нова приятелка. Защо промени контекста на текстовото съобщение, което не беше за повторно събиране, в съобщение, пълно с остатъчна привързаност, и лепна етикет "пренасяне на любов" на новата връзка, която е станала след 4 месеца, и после замълча.

Няколко минути след публикацията Han So Hee я изтри и написа:

Съжалявам. Характерът ми е нетърпелив.

По-късно през деня компанията на Han So Hee 9ato Entertainment заяви:

Нямаме изявления. Съжаляваме.

Източник: Сумпи

bottom of page