top of page
  • Team BKNews

Hyeri се извинява; споделя изявление относно миналата си връзка

На 18 март Hyeri написа:

Първо, искам да се извиня за спекулациите и скандалите, които възникнаха през изминалите няколко дена заради личните ми емоции. Мисля, че не успях да обмисля последствията, които ще възникнат от всяка едно от малките ми действия. Искрено се извинявам на всички наранени заради мен.
Миналия ноември излезе новината, че 8-годишната ми връзка е приключила. Не беше решение, взето за кратко, и дори след като новината излезе, говорихме още. Но от този разговор нататък не сме поддържали връзка.
И четири месеца по-късно мисля, че емоциите ми се проявиха, след като попаднах на нова статия - не като актрисата Lee Hyeri, а само като Lee Hyeri. Още веднъж се извинявам, че причиних щети с импулсивните ми емоции. През изминалите няколко дена не обясних причината за действията си, защото помислих, че разговорите ни са прекалено лични, и това ще умори хората. Ако това е предизвикало объркване за някого, съжалявам и за това. Занапред ще съм по-внимателна с думите и действията си. Благодаря ви (Ще изтрия този пост скоро. Благодаря ви.).

Източник: Сумпи

bottom of page