top of page
  • Team BKNews

Han So Hee признава, че е във връзка с Ryu Jun Yeol; казва, че ще се извини на Hyeri

На 15 март се разпространиха слухове, че Han So Hee и Ryu Jun Yeol се срещат, след като някой ги видял заедно на ваканция в Хавай. В същия ден компанията на Ryu Jun Yeol потвърди, че актьорът е бил в Хавай, но отказа да коментира слуховете, докато компанията на Han So Hee първоначално отрече слуховете, като заяви, че актрисата е била на ваканция с "близки приятели".


По-късно Hyeri от Girl’s Day, която излизаше с Ryu Jun Yeol 6 години, преди да обяви раздялата си с него миналия ноември, направи загадъчен пост в Instagram стори, за което някои хора спекулираха, че се отнася за новините. Hyeri публикува снимка на ваканционна дестинация и написа: Това е забавно.

След това Han So Hee публикува снимка на куче с нож и написа:

Обяснете тази ситуация...не харесвам хора, които си имат половинки, не ги подвеждам, докато им казвам, че сме само приятели, нямам интерес към тях, не съм във връзка с тях и не се пречкам в чуждите връзки. Харесвам шоуто ‘EXchange’, но няма нищо такова в живота ми [буквалното корейско заглавие на шоуто за срещи е транзитна любов - фраза, която означава да продължиш към нова връзка, преди да си прекратил старата си].

В това, което изглеждаше отговор към Hyeri, тя написа: "И на мен ми се струва забавно."


Междувременно някои хора отбелязаха, че през ноември Han So Hee е публикувала своя снимка от посещение на изложбата на Ryu Jun Yeol около същото време, през което излязоха новините за раздялата му с Hyeri.


На 16 март Han So Hee използва личния си блог, за да обяви, че всъщност наистина се среща с Ryu Jun Yeol, но връзката ѝ с актьора не е съвпаднала с предишната му връзка с Hyeri.


Въпреки че не я назовава веднага, Han So Hee също така заявява, че трябва да се извини на Hyeri за вече изтритото ѝ стори:

Здравейте, хора. През изминалите 2 дена имаше много хора, които бяха много изненадани и наранени от новините за мен, и вие наистина бяхте изненадани, нали? Честно казано, би било правилно да ви информирам в статия, но по мое мнение мисля, че трябва да е по-близо до известие, затова пиша това с надеждите, че ще нараня ценните ми фенове по-малко.
Първо, вярно е, че сме във връзка с положителни чувства. Но се надявам хората да не използват думата пренасяне [транзит]. Вярно е, че се запознахме чрез изложбата, но отидох там чрез приятел фотограф с целта да разгледам изложбата и тъй като чух, че можем да работим по проект заедно, поздравих.
Второ, когато обменихме чувствата си един към друг, вече беше началото на 2024 г. и раздялата му с този човек вече беше факт в началото на 2023 г. Чух, че новините за раздялата са излезли през ноември. На база този факт потвърдих чувствата си и продължих с връзката си.
Трето, жалкото ми стори в Instagram. Вярно е, беше жалко и недостойно. Трябваше просто да стоя мирна, но не исках да виждам слуховете и твърденията, че съм започнала да излизам с него преди раздялата му. Ще се извиня на този човек [Hyeri] относно факта и искрено ви се извинявам, че не реагирах мъдро. Тъй като действах на база емоциите, вместо да мисля рационално, осъзнавам, че е изцяло по моя грешка, без значение от причината.
Четвърто, разбира се, че ще има официални статии, но статиите няма да изразяват всичките ми чувства и мисли и съжалявам, че внезапно дойдох тук - единственият начин за общуване с феновете ми е моят блог. Не би било достатъчно дори ако бях дошла с лоши новини. Искрено се извинявам отново и отново на феновете, които са били разстроени и не са виждали или чували за ситуацията.
Винаги съм казвала - полу на шега, полусериозно, че фактът, че действията ми са толкова хаотични и съм ви накарала да се притеснявате за нищо, говори, че имам да извървя дълъг път. Все пак съм благодарна, че ще предам поне малко от чувствата в това пространство, и съжалявам. Чувствам противоречиви емоции.
Напоследък си мисля как идеята, че трябва да ви покажа само добрите си страни, всъщност ме съсипва повече. Чудя се дали защото живея живот, фокусиращ се върху резултатите вместо процеса, съм загубила да живея в момента на този процес. Причината, поради която ме харесвате, вероятно не е само заради видеа или няколко снимки на мен. Въпреки че поведението ми изглежда надуто или арогантно, въпреки че не мисля, че е, ако ви изглежда така, тогава сигурно вече съм имала тези лоши чувства до някаква степен. Мисля, че дойде време да го призная и да се върна към първоначалната точка, да намеря това, което наистина искам да правя, какво харесвам, какво ме е направило щастлива. Не знам дали станах бъркотия, защото взех първата си отпуска от две години, но както казах преди, моля ви, укорявайте ме много. Мислейки за моите фенове, които сигурно се тревожат за мен дори в тази ситуация , сърцето ме боли, но когато си направил нещо лошо, трябва да бъдеш наказан за това. Не се съмнявам, че ще стана по-добра версия на себе си и ви благодаря, че ме подкрепяте. Съжалявам и се извинявам, но поради това искам да се справя по-добре. Ще се науча как да контролирам алчното си Аз и ще ви поздравя като по-зряла версия на себе си. Съжалявам, че дойдох в този блог, който посещавам само няколко пъти в годината, с този вид публикация. Моля ви, хранете се. Бъдете силни.

Източник: Сумпи


bottom of page