top of page
  • albenacacheva

Кой е симпатичният футболист номер 9 в отбора на Южна Корея?


Красивият играч стана светкавично популярен и отбеляза шокиращ ръст на последователите си.


Преди началото на Световната купа Jungkook от BTS се снима с южнокорейския футболен отбор в Катар.

Разбира се, освен Jungkook имаше и други познати лица.


Светът винаги е обичал Son Heung Min. По време на мача не беше по-различно, тъй като спортистът беше похвален за таланта си, а дори и под маска, нетизените възхваляваха вида му и дори започнаха тренд!


И все пак един друг играч привидно завладя сърцата на нетизените по целия свят.


TikTok изглеждаше пълен с видеоклипове, в които се споменаваше играчът от южнокорейския отбор с номер "9". Потребителите споделиха любовта си към играча и това не бяха само няколко видеоклипа. Всички видеоклипове имаха огромна ангажираност, със стотици хиляди харесвания на публикация.


Много от потребителите на TikTok не знаеха кой е този красив футболист и се обърнаха към интернет, за да намерят отговори. Оказва се, че "Играч 9" всъщност е Cho Gue Sung.


Cho Gue Sung е роден през 1998 г. и винаги е бил впечатляващ футболист, като е играл в отбори по време на обучението си. Въпреки това едва през 2019 г. той започва да играе професионално, преди да направи дебюта си на Световното първенство на 25 ноември срещу Уругвай.

Разбира се, той определено оказа влияние върху феновете. Въпреки че не е толкова активен в Инстаграм, снимките му привличат внимание, а въздействието му след мача беше видимо - за по-малко от 24 часа последователите му се увеличиха от около 3000 на над 300 000.

Въпреки това дори часове след края на мача нетизените в цял свят продължиха да говорят за Cho Geu Sung. Един от нетизените дори сподели скрийншот, на който се вижда, че в Южна Америка футболистът набира популярност.

Когато Jungkook се срещна с отбора, идолът обясни, че е бил по-притеснен да се запознае с играчите, отколкото за представянето си. Предвид визията на отбора, това не е твърде изненадващо и много нетизени биха имали същата реакция.


Източник: Koreaboo

bottom of page