top of page
  • Team BKNews

THEBLACKLABEL с изявление относно инцидент на снимачната площадка

Според полицейско управление Osan и Щаба за пожари и бедствия, е станал инцидент на 28 февруари, в който четирима души, включително фотографа и персонала, приготвяли се за фотосесия, паднали на 6 метра от втория етаж на триетажна изоставена фабрика. Съобщава се, че персоналът се подготвял за фотосесия на трейнита от THEBLACKLABEL.


По време на инцидента мъж в 40-те си години и друг мъж в 30-те си се наранили сериозно и били откарани в близката болница. Освен това мъж и жена в 20-те си години били откарани в болница заради леки наранявания, включително болка в гърба.


В момента и четиримата не са в животозастрашаващо състояние.


След инцидента THEBLACKLABEL пуснаха изявление:

На 28 февруари, докато имаше фотосесия, стана инцидент, при който персоналът падна. Сред четиримата ранени двама са членове на персонала от външна продуцентска компания, а другите двама са служители на компанията ни. Те са откарани в болницата незабавно след инцидента и са били предприети действия да бъдат изцяло прегледани, както и лекувани за нараняванията си. Компанията обещава да даде всичко от себе си за бързото възстановяване на ранените след консултация с медицинския персонал и ще бъдем по-внимателни, за да не възникват отново инциденти на снимачните площадки.

Източник: Сумпи


bottom of page