top of page
  • Team BKNews

Лилавото е новото черно за корейските знаменитости


Въпреки че пролетният сезон си отиде, лилавото си остава най-горещият цвят в модата и няма знаци, че скоро ще си отиде. С началото на лятото се очаква да са на мода както ярките нюанси на лилавото, така и меките люлякови тонове.


На 11 май Jennie от Blackpink публикува свои снимки с плетена люлякова рокля в социалните мрежи, като женствената енергия на тоалета и сладкият вид на Jennie безспорно вървят ръка за ръка перфектно.


През 2022 г. Very Peri, нюанс на лилавото, който представлява индивидуалност, беше определен за цвета на годината от световноизвестния институт за цветове Pantone. Лилавото беше популярен избор за модерни тоалети и в ежедневието, и за дръзката Y2K мода през 2023 г.


Han So-hee

Ако ви трябват модни идеи за лилав тоалет, вижте и актрисата Han So-hee, която наскоро облече лилав пуловер над черна рокля, допълнена с дръзко червено червило и цветни лещи. Тя е позната с уникалния си и свободолюбив характер, а тази ѝ визия е самото доказателство за това.

Jisoo

Едно от предимствата на лилавите визии е, че си отива със смел грим. Jisoo от Blackpink също носи лилава рокля по време на скорошна поява на сцената, която да си отива с опушения ѝ грим. Яркият цвят на роклята акцентира грима, за да създаде много шикозен вид.

BoA

Певицата BoA е избрала ефирна лилава блуза с уникален дизайн на волани. Видът подчертава нейната изтънченост с използването на перли и други аксесоари, а платът също я прави женствена.

Много звезди също успяват да внедрят лилаво и в ежедневните си тоалети. Актрисата Shin Ye-eun носи рокля на цветя в нежен лавандулов цвят. Спокойният, но и привлекателен тон добавя към привлекателността на личния стил на Shin Ye-eun. За да завърши вида, тя съчетава роклята със семпла чанта.


Източник: The Korea Times

bottom of page