top of page
bknsashka

Lee Kyu Han отрича слуховете да е нападал шофьор и изяснява здравословното си състояние

Актьорът Lee Kyu Han отрече да е извършвал пиянско нападение и изясни различни проблеми, свързани със здравето си.


На 5 ноември Lee Kyu Han заяви пред медия, че се е оттеглил от две драми, в които е трябвало да участва, поради здравословни проблеми. Хората обаче продължиха да спекулират за точните причини той да изостави проектите си и защо е изтрил всичките си публикации в социалните мрежи.


На 8 ноември Star News съобщи, че полицейският участък в Сеул наскоро е препратил на прокуратурата случай относно актьора. Случаят касае дали Lee Kyu Han е нападнал в нетрезво състояние шофьор в района на Гангнам миналата година.


Според шофьора, Lee Kyu Han и негов приятел се напили, наели кола от шофьорска фирма и започнали да провокират шофьора, докато той ги е карал. Шофьорът твърди, че е бил нападнат и е подал жалба за разследване в полицията.


Представител на полицията заяви:

Започнахме разследване по този случай. Имаше противоречия. Не можем да дадем точни подробности за обстоятелствата или какви такси ще бъдат наложени. Нямаше видеозапис на инцидента и двете страни дадоха напълно противоположни показания, така че разследването отне повече време от очакваното.

По-късно на 8 ноември Lee Kyu Han сподели следната публикация в личния си Instagram профил:



Това е Lee Kyu Han. Сърцето ме боли, че трябва да съобща тези лоши новини.
Инцидент, който се случи през август 2020 г. все още ме притеснява година и три месеца по-късно...
Това, което мога да кажа в момента, е, че не съм извършил физическо или вербално нападение. Мога да заложа живота си за това.
В момента нямам агенция зад гърба си, така че много репортери ми се обаждат директно...
Но имам тежко паническо разстройство, причинено от този инцидент, и не мога да отговоря на всички тях, заради което дълбоко съжалявам.
Когато името ми бъде изчистено от всички обвинения и здравето ми се възстанови, ако хората все още се интересуват от моята история, тогава ще разкрия всичко за случилото се.

Lee Kyu Han също даде кратко изявление пред OSEN, като отрече да е нападал някого и обясни защо е изтрил публикациите си в социалните социалната медия.


Мина известно време, откакто ги изтрих. Нямаше значителен мотив зад това.

Относно това колко дълго планира да вземе пауза от актьорството, той каза:

В момента паническото ми разстройство е влошено и се лекувам.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page