top of page
  • bknsashka

Lee Kyu Han обяснява защо се оттегля от две драми поради здравословни причиниНа 5 ноември той заяви пред Edaily:

Не напуснах двете драми заради някакъв конкретен инцидент или неблагоприятно събитие. Имам някои проблеми със здравето и наскоро симптомите се влошиха, така че реших да се оттегля.

Представител на Lee Kyu Han също заяви:

От миналия април Lee Kyu Han изпитва проблеми със здравето си. Той прецени, че му е трудно да продължи с актьорството и доброволно се оттегли от предстоящите си проекти.

По-рано OSEN съобщи, че Lee Kyu Han се е оттеглил от предстоящата драма на SBS „Again My Life“ и предстоящата драма на JTBC „Green Mothers Club“ по лични причини.


„Again My Life“ с участието на Lee Joon Gi и Kim Ji Eun е история за млад прокурор, който получава втори шанс за правосъдие, след като не успява да свали властен човек. В „Green Mothers Club“ ще участват Lee Yo Won, Chu Ja Hyun и други в история за квартална асоциация на родители в местно основно училище.


Източник от „Again My Life“ заяви:

Lee Kyu Han се оттегли от драмата по лични причини. Не можем да потвърдим точните причини за напускането му, тъй като това е неговият личен живот.

От „Green Mothers Club“ също споделиха:

Бяхме в процеса на кастинг с Lee Kyu Han, където му изпратихме оферта и той преговаряше за ролята, но поради лични причини той не можа да работи с нас. Ролята, която му беше предложена, ще бъде изиграна от Choi Duk Moon.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page