top of page
Team BKNews

Lee Chaeyoung от fromis_9 ще седи по време на дейностите заради нараняване


Lee Chaeyoung от fromis_9 временно ще ограничи участието си в дейностите на групата заради нараняване.


На 29 октомври PLEDIS Entertainment съобщи, че Lee Chaeyoung е наранила глезена си и затова ще седи по време на някои от дейностите, включително благотворителния концерт за COVID-19 WE ALL ARE ONE, който ще се проведе този уикенд.

Бихме искали да предоставим информация за графика на Lee Chaeyoung от fromis_9.
В петък, 29 октомври, Lee Chaeyoung беше лекувана в близка болница заради болката в левия ѝ глезен. След преглед, медицинският персонал изказа мнение, че въпреки че ежедневните ѝ дейности няма да бъдат повлияни, е претърпяла разкъсване на лигамента в областта на левия глезен и за момента трябва да се въздържа от напрегнато движение. Следвайки медицинския съвет, компанията реши да ограничи движенията на Lee Chaeyoung в тазседмичните дейности на fromis_9. Тя ще вземе участие във V LIVE, по график в петък, 29 октомври в 9 вечерта, докато седи. Тя също така ще изпълнява седнала на събитието “WE ALL ARE ONE 2021 K-POP for Overcoming COVID-19” в неделя, 31 октомври, от 6 вечерта. Молим за разбирането ви.
Ще продължим да следим възстановяването на Lee Chaeyoung, като внимателно ще планираме участието ѝ в бъдещи дейности.
Главният приоритет на компанията ни е здравето на изпълнителите и ще се уверим, че Lee Chaeyoung ще може да се съсредоточи върху лечението и възстановяването.
Благодарим.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page