top of page
  • bknmoni

PLEDIS Entertainment ще ръководи fromis_9

fromis_9 се прехвърлиха в друга агенция!

На 16 август от PLEDIS Entertainment пуснаха официално изявление:


Здравейте.
Това е PLEDIS Entertainment.
Искаме да ви съобщим, че от понеделник, 16 август, PLEDIS Entertainment ще бъде управляваща компания на групата fromis_9 ( с членове Lee Saerom, Song Hayoung, Jang Gyuri, Park Jiwon, Roh Jisun, Lee Seoyeon, Lee Chaeyoung, Lee Nagyung и Baek Jiheon).
Като част от лейбъл реорганизацията на Off the Record Entertainment, която беше предишната компания на fromis_9, компанията, изпълнителите и PLEDIS Entertainment бяха ангажирани с дискусии относно бъдещия път и потенциал на групата. Беше взето решение управлението на fromis_9 да бъде прехвърлено на PLEDIS Entertainment.
fromis_9 ще продължат дейностите си като част от нашата компания, която стои зад продукцията на музиката на групата от техния дебютен албум до последните им изпълнения.
Ние сме изключително доволни, че имаме възможността да работим с fromis_9. Няма да пестим усилия, за да гарантираме, че fromis_9 ще продължат със своите дейности и ще достигнат ново ниво на растеж като изпълнители.
Искаме да ви помолим да продължите да подкрепяте fromis_9, докато започват следващия етап от приключението си с PLEDIS Entertainment.
Благодарим Ви.

Групата fromis_9 беше създадена през 2017 г. чрез шоуто на Mnet “Idol School”. След като първоначално беше управлявана от Stone Music Entertainment, fromis_9 продължи с Off the Record Entertainment, след създаването им през 2018. Групата ще бъде сега под PLEDIS Entertainment - компанията на NU’EST и SEVENTEEN. Източник: Soompi


Comments


bottom of page