top of page
Team BKNews

Kim Yo Han от WEi е тестван положително за COVID-19 + “School 2021” се отлага


На 14 ноември компанията на Kim Yo Han OUI Entertainment сподели изявление, в което разкри положителната диагноза на Kim Yo Han. Останалите членове се тестват за COVID-19 и чакат резултатите си.

Изпълнителят ни - Kim Yo Han от WEi - беше тестван положително за COVID-19 на 14 ноември.
На 13 ноември Kim Yo Han си направи ПСР тест, след като поддържащ актьор, с когото е пресякъл пътя си, докато е снимал драмата “School 2021”, беше тестван положително за COVID-19, и беше диагностициран като асимптоматичен и положителен на сутринта на 14 ноември.
Излъчванията по график и други активности в момента се реорганизират и той предприе необходимите мерки в съответствие с инструкциите на здравните власти.
Изпълнителите ни Jang Dae Hyun, Kim Yo Han, Kang Seok Hwa и Kim Jun Seo от WEi са напълно ваксинирани с втора доза и измина седмица от втората доза на Yoo Yong Ha. Kim Dong Han получи първата си доза.
Всички членове на WEi и персонала са определени за близки контакти. В момента чакаме резултатите си след направата на ПСР тест и активно ще съдействаме на инструкциите и мерките на здравните власти.
Затова ви информираме, че всички дейности по график на WEi по време на самокарантината ще бъдат отменени или отложени и молим феновете и свързаният персонал за любезното им разбиране.
Ще обявим резултатите от тестовете на WEi колкото е възможно по-скоро чрез съобщение.
Компанията ще следва насоките от здравните власти и ще даде най-доброто от себе си в името на здравето и безопасността на изпълнителите ни.
Благодарим.

Продуцентският екип на “School 2021” също пусна изявление, за да обяви отлагането на премиерата на драмата.

Поддържащ актьор от драмата “School 2021” беше тестван положително за COVID-19 на 13 ноември. Всички членове на персонала и актьорският състав незабавно си направиха ПСР тест и актьорът Kim Yo Han беше тестван положително. Останалите са тествани отрицателно.
В момента актьорът Kim Yo Han е без симптоми. Изминаха се две седмици откакто и поддържащият актьор, и Kim Yo Han получиха втората си доза от ваксината срещу COVID-19 и не е имало близък контакт между двамата. Всеки, който е бил в близък контакт с потвърден случай, се е самокарантинирал в съответствие с инструкциите на здравните власти. Продуцентският екип продължава да дава най-доброто от себе си за превенция на заболяванията чрез редовни ПСР тестове и проверки на температурата. Ще наблюдаваме постоянно ситуацията, за да няма по-нататъшни проблеми.
Датата на премиерата е отложена със седмица до 24 ноември и пресконференцията ще бъде изместена със седмица.
Ще дадем най-доброто от себе си, за да предотвратим други положителни случаи, като подсигурим безопасността на актьорския състав и персонала чрез превантивни мерки. Извиняваме се, че причинихме тревога.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page