top of page
  • Sakura

Kim Young Dae се оттегля от “School 2021”; продуцентският екип с отговор


Kim Young Dae е напуснал актьорския състав на предстоящата драма “School 2021”. По-рано през май беше потвърдено, че актьорът ще се присъедини към проекта с ролята на Jung Young Joo - ученик по обмен със скрита история и минало, свързано с Gong Ki Joon.


Според представител на индустрията актьорът е решил да се оттегли, защото нещата са били различни от първоначално обсъжданото. Затова драмата търси актьор, който да го замени.


По-късно компанията на актьора потвърди новината, а от продуцентския екип на драмата заявиха:

Актьорът Kim Young Dae, който беше избран да участва в “School 2021”, подписа договор да участва в драмата и също така посети срещата на главните актьори и четенията на сценария. Докато се подготвяше за първите снимки през юли, компанията му изведнъж заяви, че актьорът ще напусне драмата, без това да беше договорено с продуцентския екип.
Продуцентският екип и KBS не са се съгласили актьорът Kim Young Dae да се оттегли и работим върху това да достигнем до мирно споразумение.
Жалко е, че едновременно със статиите за участието му в различен проект (става въпрос за драмата “Shooting Star”, за която води преговори и Lee Sung Kyung) бяха пуснати и статии за напускането му, без това официално да е обсъдено с екипа на продукцията.
Ще споделим ъпдейт с финалното решение по-късно.

Източник: Soompi

Kommentare


bottom of page