top of page
  • bknmoni

Kim Garam с първо изявление след напускането на LE SSERAFIM + HYBE с отговор


Kim Garam направи първото си изявление след напускането на LE SSERAFIM, на което HYBE отговори. На 10 август Kim Garam качи изявление в акаунта на свой приятел в Instagram, споделяйки своята страна за първи път след напускането на LE SSERAFIM. Тя започна с извинение:

"Тъй като работих усилено за мечтата си, вярно е, че искрено се страхувах, че мечтите ми ще бъдат разбити заради миналите ми действия. Но с всеки изминал ден се страхувах все повече от всички обвинения срещу мен."

Тя твърдо заяви, че никога не е удряла или упражнявала насилие срещу някого, не е била принуждавана да се премести от училище, не е пушила цигари или пила алкохол, нито е тормозила някого.

"Просто бях обикновен ученик."

По отношение на конкретния инцидент, довел до дисциплинарни действия на Garam с пета степен от училищната комисия за насилие, тя обясни, че през първата си година в средното училище съученик, наричан "Yoo", клюкарствал и качвал снимки на други ученици по бельо.

"Като мислех, че помагам на жертвата, аз се изправих срещу Yoo и докато правех това, също сгреших. По онова време не забелязвах разликата между мнозинството и малцинството, така че не успях да помисля защо конфронтацията с него е била грешка."

Тя сподели още, че макар тогава да е смятала, че е лоялна и праведна, сега, поглеждайки назад, разбира, че е била незряла.

"По това време моят метод беше неправилен и направих много грешки, но не искам да мразя миналото си Аз."

Garam разсъждава също и върху своето двуседмично промотиране с LE SSERAFIM като мечтан и незабравим период, преди да напусне.

"Работя усилено, за да стана по-добър човек. Безкрайно съм благодарна на моите безценни фенове, които ме обичат и подкрепят."

В отговор на публикацията на Kim Garam нейната бивша агенция HYBE сподели на 11 август:

"След прекратяването на договора на Kim Garam, по-нататъшните коментари са неуместни, така че няма какво да кажем."

Източник: Soompi

bottom of page