top of page
  • Team BKNews

Kim Dong Hee с извинение в отговор на статиите, свързани с насилие в основното училище


След като беше съобщено, че Kim Dong Hee е признал обвинения за училищен тормоз, актьорът пусна извинение чрез компанията си NPIO Entertainment.


Миналия февруари анонимен човек пусна пост в онлайн общност, озаглавен "Актьорът Kim Dong Hee, роден през 1999 г., беше извършител на училищно насилие". В поста се заявява:

Наистина мразя да го виждам как гордо има кариера на знаменитост и получава любов от хората, когато ежедневието му включва удряне и тормозе над хора.

Авторът също включи показания от завършили в същото училище и добави снимка от завършването на Kim Dong Hee като доказателство.


Друг нетизен твърди:

Kim Dong Hee си слагаше електронна цигара около врата или я държеше в джоба на униформата си и пушеше в класната стая.

Те добавиха:

Той зашлеви съученик с увреждане и караше хора, които са наивни, да го масажират.

През декември адвокатът на Kim Dong Hee Jang Hyun Woo заяви в официално изявление, че актьорът е невинен по всички обвинения за училищен тормоз.


На 13 януари Kim Dong Hee пусна следното изявление:

Исках да ви кажа позицията си върху съобщеното вчера.
Когато бях в пети клас от основното училище, се скарах със съученик в класната стая и се стигна до бой. След това бях наказан от учителя ми. Когато майка ми разбра, ми се скара много и ме заведе в къщата на съученика ми, където се извиних на него и на майка му.
По-късно не само че заедно посещавахме допълнителни занятия, но вечерях с него и семейството му. Прекарахме много време заедно без никакви проблеми, така че си мислех, че ми е простено.
Не знаех, че съм единственият, който си е помислил това. Не осъзнах, че още е наранен.
След публикувания пост миналата година, исках незабавно да се извиня на приятеля ми, но не можах да събера кураж, защото се страхувах, че всичко, което не съм направил, ще бъде прието като истина и ще причини друго недоразумение. Исках да кажа, че не е истина, и оттогава вече се мина година.
Заради неправилните ми преценка и мисли, когато бях малък, не мисля, че дълбоко разбрах как се е почувствал. Искрено се извинявам за причинената болка и искам да се разберем.
Също така дълбоко съжалявам и се извинявам на тези, които са били наранени от незрелите ми действия, когато съм бил млад.

Източник: Soompi

bottom of page