top of page
  • Team BKNews

Редица корейски звезди обвинени в училищен тормоз

Актуализирано: 25.02.2021 г.В последните дни редица звезди в корейската ентъртейнмънт индустрия бяха обвинени в тормоз и агресия. Компаниите на посочените артисти обаче досега отрекоха твърденията. Ето някои от тях:


16 февруари - Компанията на Woonggi от TOO отрече твърденията, че изпълнителят е тормозил съученици. Прочетете повече тук:


16 февруари - HB Entertainment, компанията на Jo Byeong Gyu, отрече слуховете за тормоз от страна на актьора и заяви, че ще вземе правни действия. След това постът е свален, а публикувалият го се е извинил.


17 февруари - отново акьорът беше обвинен в училищна агресия, а компанията заяви, че политиката им на действие остава същата - подвеждане под правна отговорност, като важи и за злонамерени коментари. На 19 февруари, с допълнително изявление, заявиха, че всички слухове са фалшиви.


20 февруари - Soojin от (G)I-DLE е обвинена в тормоз. Прочетете повече:


21 февруари - Kim Dong Hee е обвинен в тормоз, а от NPIO Entertainment заявиха, че информацията не е истина, докато постът бил качен първоначално през 2018, но след това е изтрит и затова не са взети правни действия. Въпреки това е качен отново три години по-късно, затова ще вземат правни действия.

22 февруари - твърдения за тормоз от Kim So Hye. От S&P Entertainment заявиха, че бъдат предприети действия, когато излязат резултатите от разследването.


22 февруари - слухове за тормоз от Mingyu от SEVENTEEN. Постът беше изтрит три часа по-късно, а от Pledis Entertainment заявиха, че слуховете са фалшиви.


22 февруари - твърдения за тормоз - Park Hye Soo. Нейната компания заяви, че ще предприеме правни действия за фалшивите слухове.22 февруари - Hyunjin от Stray Kids обвинен в тормоз. Компанията му JYP Entertainment заяви, че слуховете се проверяват.

Ъпдейт: От компанията заявиха, че много части от твърденията са неверни и ще предприемат правни действия, както и че са идентифицирали хора, които нарочно създават злонамерени слухове.22 февруари - Sunwoo от THE BOYZ обвинен в тормоз. Компанията му отрече и е заявено, че ще бъдат предприети правни действия.


22 февруари - Kihyun от MONSTA X е обвинен в тормоз. Предстои изявление от компанията му.

Ъпдейт: компанията му заяви, че ще предприеме правни действия.


23 февруари - Chuu от LOONA. Компанията ѝ отрече слуховете.

23 февруари - HyunA е обвинена тормоз и сама отрече слуховете чрез акаунта си в Инстаграм. От P NATION също открекоха слуховете.

23 февруари - Aisha от EVERGLOW е обвинена в тормоз. От Yuehua Entertainment открекоха слуховете.

24 февруари - Lia от ITZY беше обвинена в тормоз. JYP Entertainment отрекоха твърденията.Източници: Soompi, Koreaboo
留言


bottom of page