top of page
  • bknmoni

Запознайте се с Kazuha - професионалната балерина, избрала да стане идол в LE SSERAFIM

Тя е била приета в най-добрите училища за балет в света!

През изминалите седмици нетизените споделиха своето вълнение, тъй като членовете на групата LE SSERAFIM, която е под опеката на HYBE и Source Music, се обявяват. В групата ще бъдат и Sakura и Chaewon - бивши членове на IZ*ONE - които ще бъдат до още нови лица. Нетизените очакват с нетърпение дебюта на групата през май.


На 7 април беше съобщено още едно от момичетата - японката Kazuha, която от сега привлече вниманието.


Kazuha е родена в Япония и още от минутата, в която снимките ѝ бяха публикувани, нетизените потвърдиха красотата и грацията ѝ.


Те също така забелязаха, че във видео тийзъра Kazuha танцува с туту пола за балерини и показва красиви движения, примесени с грация и елегантност.



Не беше изненадващо и колко бързо нетизените разбраха, че тя всъщност е била професионална балерина преди да се включи към LE SSERAFIM. Въпреки че сега ще бъде новобранка и ще дебютира тепърва в група, това не е така, когато става дума за кариерата ѝ като балерина.


Според източници в началото на кариерата ѝ Kazuha се е обучавала в Балетната академия на Болшой театър в Русия и в балетното училище във Великобритания. И двете училища са сред най-добрите в света, а това във Великобритания взема единствено 16 ученици на прием.



През 2020 г. Kazuha е била в престижната Национална балетна академия в Холандия, с което продължава да блести в своите изпълнения. Нетизените дори са открили нейни снимки от времето, когато е била балерина, и казват, че определено излъчва класа.



По-специално един нетизен сподели списък с предполагаемите постижения на Kazuha, показвайки колко талантлива е тя всъщност. Списъкът показва, че тя не само печели награди на световно ниво, включително и Азиатския Гранд При, но и участва в постановки като Ромео и Жулиета на Шекспир, където тя играе Жулиета.



В неотдавнашно видео, споделено от нетизен, талантът на Kazuha е неоспорим и не би било изненадващо, ако тя е главен танцьор в LE SSERAFIM. Тя също така може би ще повлияе на танците на групата със своето балетно приключение.



Когато бяха разкрити всички новини за миналото и балетните преживявания на Kazuha, нетизените не можаха да скрият учудването си от таланта, който HYBE са открили. Някои дори спекулират, че представител на компанията е отишъл чак до Холандия, за да гарантира, че ще се присъедини към групата.





Безспорно е, че групата ще жъне успехи с толкова талантливи момичета, въпреки че все още не е дебютирала.



Източник: Koreaboo

bottom of page