top of page
  • bknmoni

JR, Aron и Ren от NU’EST напускат PLEDIS Entertainment + Baekho и Minhyun ще подновят договорите си


PLEDIS Entertainment съобщи, че договорите на NU’EST изтичат. На 28 февруари агенцията съобщи, че договорите на членовете изтичат на 14 март. JR, Aron и Ren ще напуснат компанията, докато Baekho и Minhyun ще ги подновят.

Здравейте.
Това е PLEDIS Entertainment.
Бихме искали да изразим искрената си благодарност към всички фенове, които са показали безграничната и непоколебимата си подкрепа към NU’EST през последните 10 години.
Договорът им ще изтече на 14 март. Нашата компания и членовете преминахме през внимателни дискусии за бъдещето на отделните членове, какъв би бил най-добрият път за всички тях и как те може да представят най-добрата си страна.
JR, Aron и Ren избраха да започнат наново и да напуснат нашата компания. Baekho и Minhyun ще подновят договорите си. Уважаваме и подкрепяме решенията на всеки един от тях, тъй като те са взети след дълги дискусии.
NU’EST е ценна група и има специално място в нашата компания като първата мъжка група в PLEDIS Entertainment. Тя е обичана от много заради стилната си музика, изпълнения и начина, по който пишеха драматичната си история с безстрашното си поведение още от дебюта. Искрено сме благодарни на JR, Aron, Baekho, Minhyun и Ren, които са давали всичко от себе си през последните 10 години.
NU’EST ще завършат официалните си активности като NU’EST от PLEDIS Entertainment с албума си, който ще излезе през март. Ние от PLEDIS Entertainment им пожелаваме всичко най-добро и само добро и светло бъдеще.
Още веднъж искаме да благодарим на L.O.Λ.E, които винаги са били на страната на NU’EST. Молим ви да продължавате да им давате любов и подкрепа на членовете, докато те се впускат в следващата глава от кариерата си.
Благодарим.

Източник: Soompi

bottom of page