top of page
  • bknmoni

Ren от NU’EST с отрицателен тест за COVID-19 + няма да участва в KBS Song Festival 2021

Ren от NU’EST няма да вземе участие в 2021 KBS Song Festival.

На 16 декември Pledis Entertainment споделиха, че Ren е бил в близък контакт с пациент с COVID-19 и след като той е получил отрицателен резултат, е решил все пак да се самокарантинира.

Искаме да ви информираме относно графика на Ren от NU’EST.
Вечерта на 14 декември (вторник) беше потвърдено, че той е бил в контакт с пациент, болен от COVID-19. Ren се тества с ПСР тест на 15 декември (сряда) и резултатът му излезе отрицателен.
Ren и останалите членове на групата са нямали контакт от вечерта на 14 декември.
Всички членове на NU’EST са завършили втората фаза на ваксинация през ноември. Съответно дори човек да влезе в контакт с потвърден пациент, няма ограничения за външни дейности, ако резултатът от ПСР теста му е отрицателен. В допълнение Ren понастоящем няма съмнителни симптоми на заразяване като треска или респираторно заболяване.
Въпреки това, като се има предвид здравето и безопасността на хората около него, Ren доброволно се самокарантинира на 15 декември и ще си направи допълнителни ПСР тестове според мерките на обществения здравен център.
В резултат на това Ren ще отсъства от фестивала 2021 KBS Song, който трябва да се проведе на 17 декември (петък), а NU’EST ще участват като 4-членна група. Ще помолим за вашето разбиране.
Ще ви уведомим, когато Ren възобнови дейността си веднага след като бъде потвърдена.
Ще продължи да бъде наш приоритет здравето и безопасността на нашите артисти и ние стриктно ще спазваме исканията и насоките на здравните власти.
Благодарим Ви.

Източник: Soompi

bottom of page