top of page
bknmoni

Jin от BTS се възстановява от операция


На 19 март Big Hit Music съобщиха, че след нараняване на показалеца на лявата си ръка по време на ежедневните си дейности, Jin е претърпял операция за възстановяване на сухожилието на пръста си. Според агенцията операцията е преминала благополучно, но той ще си вземе почивка, за да се възстанови напълно. Той също така ще носи превръзка през това време. Ето и цялото изявление на Big Hit Music:


Здравейте.
Това е BIGHIT MUSIC.
Ние искаме да ви информираме за нараняването на Jin от BTS.
Jin нарани левия си показалец по време на ежедневните си задачи и посети спешен кабинет в близката болница за изследване и лечение в петък, 18 март. Той се консултира с лекарите, които го посъветваха да се подложи на операция, защото част от сухожилията му са били наранени. Той се подложи на операцията в следобедните часове в петък.
Според докторите операцията е преминала добре. Jin беше изписан в събота сутринта. Той ще носи превръзка за времето, в което ще си почива от активности, за да може да се стабилизира и възстанови по-бързо.
Jin ще се фокусира върху почивката и лечението за пълното си възстановяване, за да може да се върне към активностите в добро здраве.
Ще продължим да предоставяме подкрепа за бързото възстановяване на Jin, като поставим за най-висок наш приоритет здравето и безопасността на нашите изпълнители.
Благодарим Ви.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page