top of page
  • Team BKNews

RM и Jin от BTS са диагностицирани с COVID-19


На 25 декември Big Hit Music пусна следното изявление:

RM и Jin от BTS бяха диагностицирани с COVID-19 следобеда в събота, 25 декември.
След като на 17 декември, петък, се върна от Щатите, следвайки личните си ангажименти като част от официалната си почивка, RM незабавно си направи ПСР тест, който беше отрицателен, и се самокарантинира в дома си, както изисква процедурата. Но днес си направи тест преди освобождаването от карантината по график и беше тестван положително за COVID-19; в момента не показва никакви конкретни симптоми.
Jin се върна в Корея в понеделник, 6 декември, и незабавно се тества - веднъж след връщането си и отново преди освобождаването си от карантината, като и двата пъти беше тестван отрицателно. Но след като този следобед почувства симптоми, характерни за грип, си направи ПСР тест и по-късно този следобед беше тестван положително. Той проявява леки симптоми, включително лека треска, и се подлага на самолечение у дома.
RM и Jin завършиха ваксинацията си срещу COVID-19 в края на август и в момента са на самолечение в дома си според разпоредбите на здравните власти. Нито един член не е бил в контакт с другите след завръщането си в Корея.
Компанията ни ще продължава да осигурява подкрепа в бързото възстановяване на RM и Jin, тъй като наш приоритет е здравето на изпълнителите ни. Ще продължим да съдействаме на изискванията и насоките от здравните власти.
Благодарим.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page