top of page
  • Sakura

Ji Soo напуска “River Where The Moon Rises” + KeyEast с изявление


KBS официално съобщиха, че Ji Soo вече няма да бъде част от актьорския състав на драмата “River Where the Moon Rises”.


По-рано тази седмица актьорът беше обвинен няколкократно в училищен тормоз и на 4 март той отговори с извинително писмо за миналото си поведение. Повече можете да прочетете тук:


Продуцентите на драмата незабвно отмениха снимките за деня, но тъй като са завършили 95 процента от снимките, обявиха, че ще обсъдят как да процедират.

На сутринта на 5 март говорител на KBS каза, че са взели решението Ji Soo да напусне драмата. В същия ден компанията на Na In Woo Cube Entertainment потвърди, че звездата от “Mr. Queen” води преговори да вземе ролята му.


KBS също пуснаха изявление относно отстраняването му и плановете за бъдещите епизоди:

Първо, чувстваме се виновни, че причинихме тревога на зрителите заради скандала с училищния тормоз на актьора Ji Soo, който участва в драмата на KBS River Where the Moon Rises”. Също така отправяме думи на искрена утеха към жертвите. KBS реши следното:
Повторенията с участието на Ji Soo за този уикенд няма да бъдат излъчени
Предстоящите 7-ми и 8-ми епизод ще бъдат излъчени с колкото е възможно по-малко сцени, включващи Ji Soo
Започвайки от 9-ти епизод, кадрите ще бъдат заменени с нови, заснети с друг актьор на негово място
С дълбокото съзнание за тежестта на тази ситуация, KBS разгледа всички потенциални мерки, включително цялостна отмяна на “River Where the Moon Rises”. Ако обаче отменим всички предстоящи излъчвания, имаше неизбежна загриженост за причиняването на разочарование на зрителите, които са обичали “River Where the Moon Rises”, защото я оставяме като непълна драма. Освен това трябваше да разгледаме вредата, която би била причинена на много хора, които са допринесли положително, включително членове на персонала, актьори и продуцентската компания.
Молим за щедрото разбиране на зрителите и за непрекъснатия интерес към “River Where the Moon Rises”.

Междувременно KeyEast Entertainment, компанията на Ji Soo, пусна изявление за обвиненията в тормоз:

Първо, дълбоко се извинявам, че причиняваме дискомфорт и тревога на много хора заради проблеми, свързани с училищния тормоз на Ji Soo.
Приоритизирахме да разберем фактите относно публикациите за насилието в училище. Първо проверихме със самия Ji Soo и имаше части, за които беше наясно, но и такива, които изглеждаха преувеличени или изкривени, така че отделихме време, за да потвърдим точните факти.
Въпреки това, със загриженост, че по-нататъшни вреди могат да бъдат причинени на жертвите и тъй като самият актьор също не иска повече вреди да бъдат причинени на драмата чрез процеса по отсяване на истината, ще бъдем благодарни, ако разберете, че той пое отговорността да се извини възможно най-скоро без никакви предварителни условия.
Разкриваме, че обвиненията в сексуално насилие обаче са напълно неверни. Искрено искаме едностранчивите твърдения за непотвърдена информация като тази да не бъдат прекомерно анализирани или публикувани в спекулативни статии.
За да разберем и разгадаем точните истини на участващите страни, приемаме съвети на имейл адреса rpt@keyeast.co.kr. Включително тези, които са изпратили доклади, Ji Soo директно се е свързал с жертвите на училищен тормоз с тяхно разрешение и се е извинил.
Ji Soo и агенцията ще продължат да работят по разрешаването на ситуацията чрез различни източници като имейли и наблюдение на онлайн общности.
И накрая, тъй като това е тежък въпрос, Ji Soo веднага ще спре всички планирани дейности като актьор и ще отдели време да размисли сериозно върху себе си. Още веднъж се извиняваме за причиняването на проблеми на много хора.

Източник: Soompi





bottom of page