top of page
  • bknmoni

Jeno от NCT ще открие Седмицата на модата в Ню Йорк


Jeno от NCT ще направи своя дебют на Седмицата на модата в Ню Йорк. На 9 септември местно време базираният в Ню Йорк моден дизайнер Peter Do официално обяви, че Jeno ще открие шоуто на марката му за пролет/лято 2023 г. на Седмицата на модата в Ню Йорк. Трябва да се отбележи, че той ще бъде първият идол, който някога ще даде старт на шоу на Седмицата на модата в Ню Йорк.


"Беше естествен избор Jeno да отвори шоуто. Той въплъщава мъжа Peter Do – многостранен, уверен и иноватор." - казва дизайнерът.

Като част от сътрудничеството на марката със SM Entertainment, Jeno не само ще дефилира на сцената, за да представи първата колекция мъжки облекла на Peter Do, но и неговата колежка по лейбъл Seulgi от Red Velvet също ще наблюдава презентацията от първия ред. Освен това SM Rookies Shohei и Eunseok също ще участват в шоуто. Дизайнерът още отбеляза:

"Имам толкова голямо уважение към тези изпълнители, защото имат толкова много време, вложено в своя занаят, което хората просто не виждат. Малцина осъзнават интензивността на това, което се случва зад кулисите за постигане на крайния продукт; много е подобно на модата, така че се идентифицирам много с този процес. Като марка, проправяща собствен път в индустрията, ние сме горди да си партнираме с водещия глобален играч в к-попа, за да помогнем в написването на бъдещето на модата."

Обяснявайки "личната емоционална значимост" на "присъствието на SM в различни етапи от живота му", дизайнерът си спомня:

"Изпитвах носталгия да слушам песните на Girls’ Generation в автобуса на път за училище. Когато стартирахме марката, слушахме Red Velvet, докато създавахме мебели за студиото."

Шоуто, което ще представи колекцията пролет/лято 2023 г. на Peter Do, ще бъде на 13 септември. Източник: Soompi

bottom of page