top of page
Team BKNews

Jang Gyuri напуска fromis_9


На 28 юли PLEDIS Entertainment съобщиха, че Jang Gyuri напуска fromis_9, тъй като договорът ѝ с компанията е изтекъл и тя не е подписала нов:

Бихме искали да изразим искрената си благодарност към всички фенове, които са подкрепяли и обичали fromis_9. Предоставяме информация относно бъдещите дейности на fromis_9. Те ще станат 8-членна група, считано от предстоящия август, и ще срещнат феновете за бъдещите си дейности в Япония, както и за други дейности, планирани за втората половина на годината.
Петият албум на fromis_9 “from our Memento Box” ще бъде последната промоционална дейност на Jang Gyuri, след като времето ѝ като член на fromis_9 приключва. Тя ще прекрати договора си с нас по-рано, като от 31 юли поема по нов път.
Осемтте членове на fromis_9 (Lee Saerom, Song Hayoung, Park Jiwon, Roh Jisun, Lee Seoyeon, Lee Chaeyoung, Lee Nagyung и Baek Jiheon) подписаха нови ексклузивни договори с нас, когато се прехвърлиха към PLEDIS Entertainment през август 2021 г.
Jang Gyuri запази условията на първоначалния договор с предишната си агенция, а PLEDIS отговаряше за задачи, включително управление на нейния екип и индивидуални дейности.
Изпълнителят и компанията взеха решението след внимателно обмисляне и дискусии относно това коя е най-добрата посока за всички. Молим, продължете да изпращате подкрепата си и любовта си на Jang Gyuri, която винаги е давала най-доброто от себе си като член на fromis_9, и на осемтте членове на fromis_9, които ще отворят нова глава в кариерата си.
Компанията ни ще продължи да подкрепя fromis_9 да израстват като артисти, докато продължават дейностите си в различни сфери.
Благодарим.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page