top of page
  • Team BKNews

Im Soo Hyang с писмо към починалия си колега Lee Ji Han


По-рано на 30 октомври компанията на Lee Ji Han 935 Entertainment потвърди, че актьорът е починал в трагедията в "Итеуон". Предстоящата му драма “Kkokdu’s Gye Jeol” с участието на Kim Jung Hyun и Im Soo Hyang беше спряна след новината. Беше съобщено, че Lee Ji Han е взел ролята на Jung Yi Deun, бившото гадже на Han Gye Jeol (Im Soo Hyang) и драмата се е снимала доскоро.


На 1 ноември Im Soo Hyang написа в Инстаграм:

Ji Han, трябва да си щастлив на по-добро място.
Вчера трябваше да снимам цял ден с теб, но след като чухме новините, всички се събрахме на твоето бдение. Никой не можеше да каже нищо дълго време и всички просто седяхме замаяни. Толкова ми беше студено, тъжно и нещастно, след като ни беше отнет толкова скоро, докато тепърва започваше, защото добре знам колко усилено работи и как искаше да свършиш добра работа...И родителите ти държаха ръцете ми и ми казаха как си се прибрал вкъщи и щастливо си се похвалил, че съм те похвалила за добрата работа, и мисля, че плаках дълго, защото съжалявах, че не съм се грижила за теб повече и че е срамота, че не казах още едно мило нещо или думи за окуражаване.
Толкова ме боли да пусна колегата си да си отиде пръв. Екипът и аз ще работим дори повече, докато мислим за теб, за да можеш да бъдеш горд от това място, и се надявам, че сега ще почиваш в мир.
Към всички, които станаха звезди чрез тази трагедия в "Итеуон": почивайте в мир.

Източник: Soompi

bottom of page