top of page
  • Team BKNews

Hoon от U-KISS и бившият член на Girl’s Day Hwang Ji Seon ще сключат брак


На 6 май компанията на Hoon Tango Music обяви предстоящия му брак с Hwang Ji Seon в официално изявление:

Съобщаваме новината, че нашият изпълнител Hoon от U-KISS ще се ожени.
След като са се срещнали в минал проект и са излизали от дълго време, Hoon и Hwang Ji Seon са си обещали да бъдат заедно завинаги.
Двамата ще сключат брак на 29 май, а сватбата им ще се състои някъде в Сеул. Планират да я проведат в тесен кръг с родителите си и близките си.
Тъй като след това ценно решение започват специален живот, ви молим да им покажете топлата си подкрепа и да благословите бъдещето им.
Благодарим.

Hoon написа:

Събрах куража да напиша това, защото има новини, които искам лично да споделя с феновете. След като дълго време се чудих как да споделя това, въпреки че се чувствам нервен, ще се опитам да го напиша буква по буква.
Като споделям тези новини, повече от всичко друго се притеснявам, че феновете ми, които ме ценят повече от всекиго, ще се разстроят. Тъй като любовта и подкрепата на феновете ми са най-големите причини, поради които съм тук днес, чувствам, че трябва да бъда много по-внимателен.
Но мисля, че е правилно, че споделям важните решения в живота си с феновете. Въпреки че може да сте били изненадани от внезапните новини, това е път, който избрах след дълго обмисляне, затова с вярата, че ще ми изпратите подкрепа и благословия, събирам куража да кажа това.
Ако трябва да бъда честен, имам приятелка, с която се срещам. Искам да ви я представя за първи път чрез това писмо. Казва се Hwang Ji Seon и може би вече я познавате от различни промотирания. Решен съм да прекарам целия си живот с този човек, който уважава работата ми, помага на семейството ми и наистина, наистина цени феновете, които ме обичат и подкрепят, така че ще направим сватба на 29 май.
Макар че очаквам новото начало, обещавам, че няма внезапно да спра или да се откажа да бъда Hoon от U-KISS. Ще ви покажа имидж, с който да се отплатя за получените любов и подкрепа. С това писмо искам също да благодаря отново на членовете на U-KISS и семейството на Tango Music, които подкрепиха решението ми и ми пожелаха щастие.
Искрено ви благодаря, че прочетохте дългото ми писмо. В бъдеще ще стана Hoon от U-KISS с непроменящ се имидж. Благодаря ви.

Източник: Soompi

bottom of page