top of page
  • Team BKNews

Kim Hyun Joong ще сключи брак


На 27 февруари TV Daily съобщи, че Kim Hyun Joong ще сключи брак с жена, която не е популярна личност, и двойката не планира да организира сватба заради COVID-19. Двойката е описана с думите "най-добри приятели', които се познават от дълго време.

По-късно Kim Hyun Joong сам обяви новината с феновете си на концерта “Words I Want to Say”:

Не съм сигурен как да го кажа. Реших да прекарам остатъка от живота си с някой, който е бил до мен през най-трудното и изморително време за мен.
Когато погледна към живота, който съм живял досега, осъзнавам, че съм получил много интерес и любов. Искрено благодаря на всички вас, феновете, за това, че тихо стояхте до мен по време на най-мрачните ми и трудни дни. Тъй като можем да се видим лице в лице и да говорим така, мисля, че ще бъде много ценен ден. Заради любовта и подкрепата ви успях да събера кураж и да отбележа втората половина от живота си. Усетих, че ще съжалявам цял живот, ако се изразя само чрез думи, като взема предвид безкрайната любов и подкрепа, която съм получил от феновете, така че исках да използвам тази възможност и да споделя новините на този концерт.

Компанията му също пусна изявление:

Днес изпълнителя ни Kim Hyun Joong съобщи за брака си на концерта.
Заради трудности в сегашната ситуация [COVID-19], двойката реши да не провежда церемония. Тъй като бъдещата му съпруга не е знаменитост, внимавахме как ще пуснем новините, така че молим за разбирането на хората и също така от въздържане от крайни спекулации.
Ценната им връзка започна през трудно време и сега те предприемат внимателни стъпки към споделения си живот заедно. Молим за топла подкрепа към двойката от всички.
Kim Hyun Joong планира да продължава да се отплаща за подкрепата, която му е дадена, с добра музика и различни промотирания, така че молим за интереса и подкрепата ви.
Благодарим.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page