top of page
  • Sakura

Gong Jun с коментар относно свой преследвач; актьорът обграден от фенове на летището


Simon Gong Jun придоби огромна популярност с новата си роля като Wen Ke Xing в Word of Honor. За по-малко от месец, откакто драмата започна, актьорът надмина 10 милиона последователи в китайската социална мрежа Weibo.


Популярността обаче може да е нож с две остриета. На 13 март Gong Jun трябваше да премине през огромна тълпа на летището за полет. Стъпвайки на летището в Hangzhou, настъпи хаос. Gong Jun беше обграден от фенове и daipai (платени фотографи), заедно с влогъри, които излъчваха на живо. При тази ситуация, опитвайки се да се измъкне от тълпата, Gong Jun помогна и на фен, паднал на земята.




Вечерта преди случилото се актьорът използва социалната си мрежа, за да спомене свой преследвач, който проверил полета му и се опитал да запази неговото място.

Може ли да престанеш да се чекираш, този път не Wen Ke Xing плюва кръв, а аз!!! (Опитвах се цял следобед да променя това 4 пъти, няма ли да е неловко, ако те видя утре?)

Относно това дали нещо го притеснява след нарасналата популярност Gong Jun призна в интервю, че повече фенове на летището пречат на всички, и каза:

Надявам се да не се опитвате всички да идвате на летището, може да попречи на другите и също така представлява риск за здравето за Вас самите. Заради пандемията, не създавайте тълпи, второ - това би обезпокоило туристите и пътниците.

По този повод Gong Jun публикува пост в Инстаграм с песента на Taiyi “Бягаме за животите си заедно 一起逃命”.



Източник: Drama Panda


bottom of page