top of page
  • Team BKNews

Taecyeon от 2PM ще участва в новата японска романтична драма "Soul Mate"

На 28 юни компанията на Taecyeon обяви:

Ok Taecyeon ще се появи в японската драма на Netflix "Soul Mate", която в момента се продуцира с целта да се пусне по някое време другата година.
Ok Taecyeon ще изиграе ролята на корейския боксьор Hwang Johan и ще поздрави феновете не само в Япония, но и по целия свят с новата си драма.

Драмата ще проследи любовната история между двама мъже в рамките на 10 години и между градовете Берлин, Сеул и Токио.


Isomura Hayato ще изиграе мъж, който е оставил всичко зад себе си в Япония, а Taecyeon ще играе Johan - боксьор, който не се грижи за емоционалните си рани. След като случайно Johan спасява живота на Ryu в чуждестранна църква, двамата се променят взаимно, докато се учат за смисъла на живота и любовта.


Taecyeon отбележи:

Много съм радостен да участвам в "Soul Mate". Тъй като има толкова много герои и жанрове, които още не съм опитвал, исках постепенно да разширя спектъра си и да открия нови страни на себе си, и точно в този момент получих оферта да участвам в "Soul Mate".
Докато четях сценария, бях заинтригуван от героя ми и дори след като го прочетох, вътрешната болка и трудностите на Johan останаха с мен дълго време, заради което избрах този проект. Дори по време на снимките продължавам диетата и тренировките по бокс, които започнах преди снимките: ето колко усилено работя, за да изобразя героя Johan с искреност, така че се надявам зрителите също да очакват с нетърпение драмата.

Източник: Сумпи

Comments


bottom of page