top of page
  • Team BKNews

Chansung от 2PM обявява брака си и че очаква дете от годеницата си


На 15 декември Chansung използва Инстаграм профила си, за да адресира писмо към феновете. В него той обявява планове за брак, бременността на годеницата си и решението си да напусне JYP Entertainment през януари:

Към HOTTEST
Здравейте. Chansung от 2PM е.
Студеният зимен сезон е вече тук. Започнах дейностите си, когато бях на 17, и вече се минаха 15 години. Много неща станаха и имам много спомени. Изразявам безкрайната си благодарност към HOTTEST, които създадоха ценни спомени. Днес ви казвам за промени и щастие в живота ми. Има някой, с когото съм във връзка от дълго време. Този човек е мястото, където неспокойното ми сърце да си почине, и приятел, с когото мога да споделям всичко дълго време. Докато се подготвях и планирах брак с този човек след освобождаването ми от казармата, благословията на нов живот дойде при нас по-рано от очакваното и планираме да се оженим най-рано в началото на следващата година. Много сме внимателни, тъй като е в ранен етап на бременността си, но споделям новините, защото си помислих, че трябва да ви кажа пръв.
Партньорът ми на този път към създаването на ново семейство не работи същото като мен, така че ви моля за щедрото ви разбиране да не я разкривате.
В допълнение, договорът ми с JYP Entertainment, с които съм от 15 години, изтича през януари. Водихме много дискусии с компанията относно намерението ми да поема собствения си път в допълнение с новото ми семейство, с което ще продължа живота си, и заедно взехме решението да не подновявам договора си. Решението беше взето, имайки предвид бъдещето ми като приоритет, и компанията доброволно даде благословията си за светлото ми бъдеще. Корените ми са в компанията и е като стар приятел и ние винаги ще подкрепяме взаимното си израстване. Още не е решен пътят ми категорично, но ще споделя планове, които няма да причинят притеснения на феновете.
Тъй като предоставих много информация днес, съм притеснен как HOTTEST ще се чувстват относно внезапните новини. Ще работя упорито, както правя и сега, в близко бъдеще, за да впечатлявам като най-младия член на 2PM - Chansung и актьора Hwang Chansung.
Благодаря ви.


Източник: Soompi

bottom of page